Το χατ-τρικ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Λειψία

Το χατ-τρικ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στη Λειψία

Με 5-0 κέρδισε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη Λειψία σε ματς του Champions League. Το μεγάλο σκορ ωστόσο δεν ήταν το highlight της βραδιάς. Μέχρι και το 63ο λεπτό της αναμέτρησης το σκορ ήταν 1-0 (γκολ του Γκρίνγουντ) για την αγγλική ομάδα και τότε μπήκε στο παιχνίδι με αλλαγή ο Μάρκους Ράσφορντ.

Μέσα σε 18 λεπτά ο Ράσφορντ πέτυχε χατ-τρικ σημειώνοντας 3 γκολ για τη Γιουνάιτεντ. Ο Άγγλος επιθετικός σημείωσε γκολ στο 74’, στο 78’ και στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, και έγινε ο δεύτερος παίκτης που το πετυχαίνει, χωρίς να έχει ξεκινήσει ως βασικός, μετά τον προπονητή του Όλε Σόλσκιερ που κατάφερε το ίδιο το 1999. Εν τω μεταξύ, στο 85’ ο Μαρσιάλ είχε κερδίσει πέναλτι, σημειώνοντας ακόμη ένα γκολ για τη Μάντσεστερ.

Ο Ράσφορντ έχει σημειώσει 4 γκολ στο φετινό Champions League, ενώ συνολικά έχει 19 γκολ σε 20 εμφανίσεις. Το μέλλον προμηνύεται εξαιρετικό για τον 23χρονο επιθετικό, εάν καταφέρει και διατηρήσει τα στατιστικά του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αυτή τη στιγμή πρώτη στον 8ο όμιλο του Champions League, έχοντας σημειώσει 2 νίκες απέναντι στη Λειψία και την Παρί Σεν Ζερμέν ενώ έχει δεχθεί και μία ήττα από την ουραγό του ομίλου, την Μπασακσεχίρ. Η Λειψία μετράει κι αυτή 2 νίκες και 1 ήττα, όμως η διαφορά του σκορ στο μεταξύ τους παιχνίδι δίνει προβάδισμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στον επόμενο αγώνα του ομίλου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει την Μπασακσεχίρ σε αγγλικό έδαφος, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν θα υποδεχθεί τη Λειψία στο Παρίσι. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Παρί δείχνει ως φαβορί για τη νίκη το στοίχημα Champions League της bwin [1] [2] για την επόμενη αγωνιστική της διοργάνωσης. Μάχη για τη 2η θέση φαίνεται ότι θα δώσουν Παρί Σεν Ζερμέν και Λειψία, ενώ δύσκολα θα φύγει από τη 1η θέση η Γιουνάιτεντ, ειδικά μετά από τη μεγάλη νίκη απέναντι στη γερμανική ομάδα.

Παρότι στο αγγλικό πρωτάθλημα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην 14η θέση με 3 νίκες, 3 ήττες και μία ισοπαλία, στο Champions League όπως όλα δείχνουν θα πάρει την πρόκριση για τους «16». Στους υπόλοιπους 7 ομίλους, πρώτες σε βαθμολογία είναι οι: Μπάγερν, Γκλάντμπαχ, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Τσέλσι, Ντόρτμουντ και Μπαρτσελόνα.

Οι αγώνες των ομίλων για την πρόκριση στους «16» τελειώνουν στις 9 Δεκεμβρίου και μέχρι τότε απομένουν 3 αγωνιστικές για την τελική κατάταξη των ομάδων. Μέχρι στιγμής, σε αυτή τη φάση του Champions League αήττητες παραμένουν οι Μπάγερν Μονάχου, Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter