Το ξεγύμνωμα του νεοφιλευθερισμού

Το ξεγύμνωμα του νεοφιλευθερισμού

Mπορεί «η δημοσίευσις (να) είναι η ψυχή της Δικαιοσύνης», αλλά η απόκρυψη είναι η ψυχή του νεοφιλελευθερισμού και της ακροδεξιάς.

Για αυτό και τα… συνδρομητικά στην κυβέρνηση μέσα δεν “είδαν” την τρομοκρατία, τις βιαιότητες και τους προπηλακισμούς. Για αυτό προσπερνούν ακόμα και το ξεγύμνωμα διαδηλωτών, για το οποίο θα έπρεπε να έχει ξεκινήσει ΕΔΕ… αυτομάτως και οι ενεχόμενοι να έχουν παραπεμφθεί πρώτα στους ειδικούς για εξετάσεις και μετά στα ειδικά όργανα για την απομάκρυνσή τους από την ΕΛΑΣ.

Είναι σαφές όμως γιατί τα κυβερνητικά στελέχη και τα υποστηρικτικά τους ΜΜΕ, έχουν επιλέξει ως πολιτική τη συσκότιση και την απόκρυψη: η δημοσιότητα και η διαφάνεια βλάπτουν το “επιτελικό κράτος”, τα ψεύτικα βιογραφικά τους, τις υπόγειες διασυνδέσεις τους και τις σάπιες ιδέες τους.

Επειδή λοιπόν φοβούνται το ξεγύμνωμα της πολιτικής τους, όλοι τους, από τον Χρυσοχοΐδη μέχρι τον Σαμαρά, και από τον Γεραπετρίτη και τους λοιπούς παρατρεχάμενους μέχρι τον Μητσοτάκη, παριστάνουν ότι δεν τρέχει τίποτε, για να θάψουν στη σιωπή και τα γεγονότα και τις ευθύνες τους.

Διαβάστε σχετικά: 

Τατιάνα Μπόλαρη: Το ξεγύμνωμα διαδηλωτή «προειδοποίηση της ΕΛΑΣ για το νέο τρόπο που θα δρα»!

Επέτειος Γρηγορόπουλου: ΜΑΤ ξεγύμνωσαν και νεαρή κοπέλα κατά τη βίαιη προσαγωγή της (Photos+Video)

Η δημοκρατία όμως δεν μπορεί να ανέχεται αυτές τις επικίνδυνες, ακραίες συμπεριφορές και δεν είναι δυνατόν να αφήνει ατιμώρητους ούτε τους φυσικούς ούτε τους ηθικούς αυτουργούς. Και το πρώτο βήμα για να τιμωρηθούν είναι να μιλάμε και να δημοσιοποιούμε, σπάζοντας τη σιωπή της “κανονικότητας” και διεκδικώντας αυτά που μέχρι χτες ήταν αυτονόητα.

Γιατί η “κανονικότητά” τους όζει αντιδημοκρατικότητας και χωροφυλακίστικων ιδεοληπτικών αγκυλώσεων, ενώ προοιωνίζεται ακόμα χειρότερες καταστάσεις καθώς η πολιτική τους αποδεικνύεται -κάθε μέρα και περισσότερο- βλαπτική, και για τους πολίτες και για τη χώρα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter