Το ξέσπασμα της Έλενας Ακρίτα στο θυρωρείο του ΔΟΛ περιμένοντας την απόλυση – Μιλάει για διαπόμπευση

Το ξέσπασμα της Έλενας Ακρίτα στο θυρωρείο του ΔΟΛ περιμένοντας την απόλυση – Μιλάει για διαπόμπευση

Σήμερα κυκλοφορεί το τελευταίο φύλλο της εφημερίδας “Τα Νέα” και από χθες άρχισε η διαδικασία απόλυσης των εργαζομένων – δημοσιογράφων και διοικητικών υπαλλήλων. Σήμερα η Έλενα Ακρίτα, από τις δυνατές υπογραφές του ιστορικού εντύπου, ξεσπάει περιμένοντας στο θυρωρειο για να πάρει την απόλυσή της, μαζί με τους άλλους συναδέλφους της.

Διαβάστε την ανάρτηση που έκανε στο Facebook:

Κοντεύει 12:30 και κανένας δεν έχει εμφανιστεί να μας…απολύσει ακόμα. Περιμένουμε στοιβαγμένοι στο θυρωρείο κι ούτε ένας δεν έχει πει “ρε γαμωτο αρκετά έχουν τραβήξει αυτοί οι απλήρωτοι εργαζόμενοι. Αν μη τι άλλο ας εχουμε την τσιπα να τους…απολύσουμε στην ώρα τους.”

Λίγες ώρες νωρίτερα είχε αναφερθεί στην πρακτική της διαπόμπευσης έτσι όπως έχει επιλεγεί να γίνει η διαδικασία της απόλυσης:

Νάτα τα ωραία! Τις απολύσεις μας από τον ΔΟΛ θα παραλαβουμε από το ΘΥΡΩΡΕΙΟ σήμερα και αύριο. Εάν κάποιος συνάδελφος είναι π.χ. άρρωστος, ο Διαχειριστής θα του τη στείλει με δικαστικό επιμελητή στο σπίτι και θα τη θυροκολήσει – για να το μάθουν και οι γείτονες ότι μας απέλυσαν.

 Όταν η νομική υπηρεσία πρέπει να εκτελέσει μια απόλυση, χρησιμοποιεί ΚΑΙ αυτόν τον τρόπο.  Της διαπόμπευσης. 

Πρέπει να διασφαλίσει ότι ο παθών έλαβε γνώση του εξωπετάγματός του από μια επιχείρηση, ώστε να μην έχει πλέον καμιά υποχρέωση απέναντί του από μια συγκεκριμένη ημερομηνία και μετά. 

Εσείς τα νεάκια σας.

https://www.facebook.com/elenaakrita/posts/10155170440769177

https://www.facebook.com/elenaakrita/posts/10155170246414177

Νάτα τα ωραία! Τις απολύσεις μας από τον ΔΟΛ θα παραλαβουμε από το ΘΥΡΩΡΕΙΟ σήμερα και αύριο. Εάν κάποιος συνάδελφος είν…

Posted by Elena Akrita on Donnerstag, 10. August 2017

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter