Το ξήλωμα του Στέλιου

Δέχεται τέτοια υπονόμευση και τρώει τέτοιο πόλεμο εκ των έσω του Μαξίμου ο Στέλιος Πέτσας που αρχίζει να γίνεται και συμπαθής από τις κακουχίες στις οποίες τον υποβάλλουν.

Διότι δεν φτάνει που ο σκληρός πυρήνας που έχει δημιουργηθεί γύρω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον «δίπλωσε» με την αναπληρωματική κυβερνητική εκπρόσωπο Αριστοτελία Πελώνη, του αφαιρούν σταδιακά και όλες τις πολιτικές αρμοδιότητες που έχει. Στο τέλος θα μείνει μόνο με τις εμφανίσεις στα κανάλια για να τον εκθέτουν!

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και τις παρεμβάσεις που γίνονται στα κανάλια για τους δημοσιογράφους και τα αντικυβερνητικά μέσα ενημέρωσης φέρεται να τις κάνει συγγενής του πρωθυπουργού από το Μαξίμου.

Δεν είναι το μόνο στοιχείο που εμφανίζει τον Στ. Πέτσα χωρίς ρόλο. Ο Doctor έμαθε ότι ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό Ακης Σκέρτσος έκοψε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο ακόμη και τις επαφές με τα υπουργεία για τον συντονισμό της επικοινωνιακής πολιτικής της κυβέρνησης! Η εβδομαδιαία συνάντηση του Στ. Πέτσα με τους υπεύθυνους επικοινωνίας στους τομείς του κυβερνητικού έργου σταμάτησε και την ανέλαβε ο Ακης Σκέρτσος! Τώρα μαζεύονται –όσοι μαζεύονται, διότι το πράγμα έχει ατονήσει πλέον– προς το τέλος της εβδομάδας και κάνουν έναν απολύτως βασικό προγραμματισμό για το Σαββατοκύριακο που έρχεται και τις επόμενες ημέρες. Δηλαδή ο Ακης Σκέρτσος αντικατέστησε τον Στ. Πέτσα στον επικοινωνιακό σχεδιασμό.

Ολοι οι καλοί στο Πρυτανείο…

Συνωστισμός μεγάλος επικρατεί στο Μαξίμου. Τόσο πολύ που η άρτι διορισθείσα αναπληρώτρια εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη ψάχνει για αντικείμενο. Τυπικά είναι αναπληρώτρια του Στέλιου Πέτσα, ο οποίος όμως όταν είδε ότι σφίγγουν τα πράγματα άρχισε να περιφρουρεί τον χώρο του. Το αυτό έπραξε και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου Δημήτρης Τσιόδρας. Σιγά μην άφηναν χώρο για τη φιλόδοξη πρώην δημοσιογράφο. Η Αρ. Πελώνη θεωρεί τον εαυτό της ειδήμονα στα διεθνή θέματα. Ομως εκεί και μετά την υποβάθμιση του Δημήτρη Μητρόπουλου πέφτει επάνω στην Ελένη Σουρανή και στον Θανάση Μπακόλα.

Αλλά, όπως λέει και ο λαός, όλοι οι καλοί χωράνε, ειδικά όταν σιτίζονται από το Πρυτανείο. Εξόδοις του ελληνικού λαού βέβαια.

Προσλήψεις από το Κολάμπια

Τακτοποιεί τις υποχρεώσεις του (και τους παλιούς καλούς του φίλους) ο πρωθυπουργός. Με μια λιτή ανακοίνωση, όπως συνηθίζεται, βολεύτηκε ένας ακόμη που παρεπιδημούσε στη γειτονιά του Κυριάκου από τα παλαιά, «πέτρινα» χρόνια. «Με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Θανάσης Μπακόλας αναλαμβάνει σύμβουλος του πρωθυπουργού, αρμόδιος για θέματα Ευρωπαϊκής Ενωσης και ΗΠΑ με βάση τις Βρυξέλλες» αναφέρει η λακωνική ανακοίνωση.

Ο Θ. Μπακόλας, ο οποίος έχει σπουδάσει πολιτικές επιστήμες και διεθνείς σχέσεις στο αμερικανικό πανεπιστήμιο Columbia, ήταν συνεργάτης του πρωθυπουργού τα τελευταία οκτώ χρόνια. Και έχοντας έδρα τις Βρυξέλλες θα έχει και μισθό Βρυξελλών βεβαίως.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.