«Το χιόνι συνήθως πέφτει βράδυ» η νέα δικαιολογία του Μητσοτάκη για το φιάσκο του χιονιά (video)

«Το χιόνι συνήθως πέφτει βράδυ» η νέα δικαιολογία του Μητσοτάκη για το φιάσκο του χιονιά (video)

Ένα εξωφρενικό επιχείρημα που είχε αμελήσει να επιστρατεύσει κατά το πρόσφατο υπουργικό συμβούλιο επιστράτευσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή, στη παρέμβασή του έναντι του Αλέξη Τσίπρα και στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί τον υπουργό του, Χρήστο Στυλιανίδη.

Υπενθυμίζεται πως τις προηγούμενες ημέρες, αλλά και κατά τη συζήτηση της πρότασης δυσπιστίας σε βάρος της κυβέρνησης από την αξιωματική αντιπολίτευση, βουλευτές και υπουργοί έχουν επιδοθεί σε επιθέσεις κατά των μετεωρολόγων για «αστοχία» στις προβλέψεις του.

Ο πρωθυπουργός αποφάσισε φαίνεται να συγκεκριμενοποιήσει ακόμα περισσότερο την νέα αυτή, πρωτοφανή και αντιεπιστημονική δικαιολογία του, επικαλούμενος πως το χιόνι «συνήθως πέφτει βράδυ» και για τον λόγο αυτόν αιφνιδιάστηκε η κυβέρνησή του, αφού ήδη οι μετεωρολόγοι έχουν επανειλημμένως αδειάσει τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς.

«Ως προς το ζήτημα του χιονιού θέλω να σας πω κι εγώ ότι κανείς μετεωρολόγος δεν προέβλεψε τον όγκο του χιονιού που έπεσε στο κέντρο της Αθήνας. Και σε αντίθεση με άλλες χιονοθύελλες το χιόνι έπεσε μέρα μεσημέρι -συνήθως πέφτει βράδυ- και κανείς μετεωρολόγος δεν είχε προβλέψει ότι θα ρίξει μισό μέτρο στο κέντρο της Αθήνας και στα βόρεια προάστια» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκαλώντας έκπληξη με την νέα ευφάνταστη δικαιολογία της έλλειψης προετοιμασίας της κυβέρνησής του απέναντι στον πρόσφατο χιονιά.

Άραγε, στα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας τι ώρα χιονίζει;

Δείτε το βίντεο:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter