Το ‘χουνε οι ηγέτες της ΝΔ: Από τον «παίκτη» Σαμαρά στον «γκόμενο» Κυριάκο

Το ‘χουνε οι ηγέτες της ΝΔ: Από τον «παίκτη» Σαμαρά στον «γκόμενο» Κυριάκο

Αν μη τι άλλο εκεί στην Πειραιώς, μπορεί να μην σκαμπάζουν πολλά από πολιτική αλλά από… τεστοστερόνη σκίζουν!

Με αφορμή την ατάκα που άφησε «κόκαλο» τον Κυριάκο Μητσοτάκη «Τι γκόμενος είσαι εσύ», θυμηθήκαμε πως δεν είναι ο μοναδικός ηγέτης της Νέας Δημοκρατίας που «αναστάτωσε» έτσι το άλλο φύλο καθώς την πρώτη θέση στη συγκεκριμένη κατηγορία δικαιωματικά ανήκει στον Αντώνη Σαμαρά.

Δεν το λέμε εμείς άλλωστε. Το ίδιο το περιοδικό «Χύμα» που εξέδιδε η νεολαία της Πολιτικής Άνοιξης, του κόμματος δηλαδή του Σαμαρά, τα έλεγε και μάλιστα με μεγάλη περηφάνια.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το περιοδικό που φιλοτέχνησε το πορτραίτο Σαμαρά τον Απρίλιο του 1999, ο πρώην πρωθυπουργός θυμίζει …Αντρέα Παπανδρέου στη συμπεριφορά αλλά και σε κατακτήσεις. Μάλιστα το «Χύμα» έγραφε χαρακτηριστικά πως: «Μέχρι ο Αντώνης να καταλήξει σ’ αυτό το πανέμορφο πλάσμα που ονομάζεται Γεωργία, πέρασε από την αγκαλιά της Μυρτώ Παράσχη, της Φούλμαν Μουντάνου, της Άννας Βίσση (η πλέον αξιόλογη, είπε κανείς τίποτα;)».

Απ’ ότι φαίνεται ήρθε η σειρά του Κυριάκου Μητσοτάκη να «ανάψει φωτιές» στον γυναικείο πληθυσμό, ακόμα και αν η τελευταία του κατάκτηση ήρθε από την λαϊκή Κυψέλη κι όχι από τα μπουζούκια.

Βέβαια πρέπει να σημειωθεί πως όλα αυτά είναι υπό αίρεση μιας που πλέον στο «άρμα» της Πειραιώς έχει ανέβει και ο… πολύς Πέτρος Τατσόπουλος με τα «γνωστά» κατορθώματα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter