Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Το χριστουγεννιάτικο δώρο του Βαξεβάνη στοv Μητσοτάκη

Ο διευθυντής του Documento έκανε ανάρτηση την προσωπική του σελίδα στο FB, την οποία αποκαλεί χριστουγεννιάτικο δώρο στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Το...δώρο είναι ένα έγγραφο της SIEMENS, από το οποίο φαίνεται πως ο Χριστοφοράκος είχε ζητήσει να γίνει δώρο στον Κυριάκο το τηλεφωνικό κέντρο Simens, αλλά αρνήθηκε η εταιρεία.

Δείτε την ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη:

ΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Στο σπίτι της SIEMENS δεν μιλάνε για καφετιέρες Κυριάκο. Εδώ το έγγραφο από την εποχή που δεν είχε αναβαθμιστεί από τις καφετιέρες SIEMENS σε δάνεια δωράκια από τις Τράπεζες. Η γραμματέας του Μιχάλη Χριστοφοράκου, απαντά στο Χριστοφοράκο πως η SIEMENS αρνείται να κάνει δώρο το τηλεφωνικό κέντρο στον Κυριάκο, όπως της είχε ζητήσει. Ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο στον φίλο του παιδόφιλου Νίκου Γεωργιάδη και κολλητό του Χριστοφοράκου, Κυριάκο Μητσοτάκη. Τζαμπατζήδες, ε τζαμπατζήδες που μιλάτε κιόλας.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.