Το χριστουγεννιάτικο μήνυμα μίσους του Αμβρόσιου και ο «αντίχριστος πρωθυπουργός»

Το χριστουγεννιάτικο μήνυμα μίσους του Αμβρόσιου και ο «αντίχριστος πρωθυπουργός»

Ο γνωστός πλέον για τις ιδέες και απόψεις του μητροπολίτης αντί να στολίσει χριστουγεννιάτικο δέντρο, φρόντισε να “στολίσει” συμπολίτες του!

«Ο κ. Τσίπρας είναι ένας άθεος καί αντίχριστος πρωθυπουργός, που θέλησε χωρίς καθόλου τσίπα επάνω του, να διαφημίσει την αδιαφορία του ως πρός την εορτή των Χριστουγέννων».

Με αυτά τα λόγια… αγάπης ένεκα εορτών, ο γνωστός μητροπολίτης Αμβρόσιος ξαναχτύπησε επιλέγοντας να κυρήξει το μίσος γιατί ο πρωθυπουργός «τόλμησε» να περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων στο Βελιγράδι, μαζί με την οικογένειά του, έπειτα από πρόσκληση του Σέρβου προέδρου.

Η αφορμή για το νέο παραλήρημα του μητροπολίτη Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας ήταν το γεγονός ότι οι Σέρβοι είναι παλαιο-ημερολογήτες και άρα η 25η Δεκεμβρίου ήταν για αυτούς μια «απλή εργάσιμη ημέρα».

Κι όχι τίποτα άλλο, αλλά όπως λέει ο μητροπολίτης τι θα πουν και οι Σέρβοι που είναι ορθόδοξοι χριστιανοί βλέποντας τον πρωθυπουργό της Ελλάδος μια τέτοια ημέρα να είναι στη χώρα τους, και μάλιστα οικογενειακώς; Μα βέβαια ότι δεν είναι «καλός χριστιανός»…

Ο Αμβρόσιος όμως δεν έμεινε μόνο εκεί. Εις ένδειξη διαμαρτυρίας κρέμασε κι ένα πανό στην εκκλησία της Φανερωμένης Αιγίου που γράφει «Η Ελλάδα έγινε Σόδομα και Γόμορα».

Το κείμενο που ανάρτησε ο μητροπολίτης Αμβρόσιος στην προσωπική του ιστοσελίδα:

ΤΣΙΠΡΑΣ Ο ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ!

ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΞΑΓΩΓΗ

ΤΟΥ ΑΘΕΪΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ!

Αλγεινήν εντύπωση προξένησε η ξαφνική μετάβαση του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα, στο Βελιγράδι «για να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων»!!!! Δεδομένου, ότι στο Βελιγράδι ακολουθούν τό παλαιόν Ημερολόγιον καί άρα θα εορτάσουν τά Χριστούγεννα έπειτα από δέκα τρείς (13) ημέρες, ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΈΜΜΑ!

Επομένως στη γειτονική καί φίλη Χώρα της Σερβίας, όπου μετέβη ο Πρωθυπουργός, ΔΕΝ ΕΟΡΤΑΖΟΥΝ ακόμη τα Χριστούγεννα!Η Δευτέρα 25η Δεκεμβρίου 2017 για τους Σέρβους ήταν μια απλή εργάσιμη ημέρα!

Οι Σέρβοι όμως είναι Ορθόδοξοι Χριστιανοί. Καθώς, λοιπόν, έβλεπαν τον Πρωθυπουργό της Ελάδος μια τέτοια ημέρα να είναι στη Χώρα τους, και μάλιστα οικογενειακώς, τι συμπέρασμα θα έβγαλαν; Εβεβαιώθηκαν, ότι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ!

Άρα ο κ. Τσίπρας, χωρίς καθόλου τσίπα επάνω του, πηγαίνοντας στο Βελιγράδι, διαφήμισε την αδιαφορία του ως πρός την εορτή των Χριστουγέννων. Μέ άλλα λόγια είναι σαν να είπε:

«Τι γιορτάζετε, ρε κορόϊδα; Χριστούγεννα; Εγώ τα Χριστούγεννα τα γράφω στα παληά μου τα παπούτσια! Ξυπνείστε, ρε χαζοί! Δεν υπάρχει Θεός! Δεν υπάρχουν Χριστούγεννα»! Ελάτε να χαρούμε τη ζωή! Ελάτε στο Βελιγράδι να γλεντήσουμε! Αφήστε τους βλάκες να πηγαίνουν στις Εκκλησίες, να ανάβουν κεριά, να κάνουν μετάνοιες, να προσκυνούν τις Εικόνες! Ελάτε να μιμηθούμε τον Σκουρλέτη. «Σπρώξτε», περιφρονείστε το Ευαγγέλιο του Χριστού, όπως εκείνος έκανε εκεί πάνω στα μαρτυρικά Καλάβρυτα! Κορόϊδα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!

Με άλλα λόγια ο Πρωθυπουργός διαφήμισε την αθεϊστική του ιδιότητα και έξω από τα σύνορα της Ελλάδος! Άρα ο κ. Τσίπρας είναι ένας άθεος καί Αντίχριστος Πρωθυπουργός!

Σε αντίθεση με τα παραπάνω ο κ. Τσίπρας, όταν επισκέφθηκε το Ισραήλ, όχι μόνον μετέβη σαν προσκυνητής στο λεγόμενο «τείχος των δακρύων», αλλά καί καταδέχθηκε να φορέσει το «καλυμμαύχι» θα λέγαμε των Εβραίων, δηλ. το γνωστό Εβραϊκό σκουφάκι, τό λεγόμενο «κιπά», υποτασσόμενος στα πιστεύω των Εβραίων, φερόμενος εκεί σαν μαθητούδι του Δημοτικού! Μπράβο σας κ. Πρωθυπουργέ. Μπράβο Λεβέντη Τσίπρα, από την ανάποδη όμως τώρα. Δεν είσθε παρά ένα μικρό ανθρωπάκι, έτοιμο να προσκυνήσει ακόμη και τον Διάβολο! ΑΛΛΑ δεν φταίτε σείς! Οι μεγαλόσχημοι θρησκευτικοί Ταγοί της Ορθοδοξίας φταίνε, οι Οποίοι σας υποδέχονται με δάφνες και τιμές!

ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΟ ΤΑΦΟ……ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗΣ (!) ΣΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΩΝ ΔΑΚΡΥΩΝ

Τα αποτελέσματα της αποστασίας μας από τον δρόμο του Χριστού τα βλέπουμε συνεχώς! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ!

ΑΣ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ! ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΠΑΡΑ ΚΥΡΙΟΥ ΤΟ ΕΤΟΣ 2018

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter