Το υφυπουργείο Αθλητισμού δικαιώνει τον ΣΥΡΙΖΑ για την αγορά του VAR!

Το υφυπουργείο Αθλητισμού δικαιώνει τον ΣΥΡΙΖΑ για την αγορά του VAR!

Πολλές οι φωνές διαμαρτυρίας για τη λειτουργία του VAR στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας για λανθασμένες αποφάσεις σε ορισμένα παιχνίδια.

Οι διαμαρτυρίες μάλιστα, έφθασαν μέχρι την Πολιτεία κι αυτό επειδή η αγορά του VAR έγινε με χρήματα του κράτους (επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ). Πολλοί ήταν εκείνοι που κάλεσαν τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη να πάρει θέση για τα… λάθη που έγιναν!

Επίσημη απάντηση δεν δόθηκε, όμως από την πλευρά του Λευτέρη Αυγενάκη και του υφυπουργείου Αθλητισμού, με όσα υποστήριζαν σήμερα (26/8), επί της ουσίας δικαίωσαν τον… ΣΥΡΙΖΑ που προχώρησε στην αγορά κι εγκατάσταση του Video Assistant Referee! 

Συγκεκριμένα τόνιζαν πως «η Πολιτεία, από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, χρηματοδότησε με περισσότερα από 10 εκατομμύρια τις υποδομές για την εγκατάσταση του VAR στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο (σ.σ. επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή), παρότι όφειλαν να έχουν μεριμνήσει γι’ αυτό οι ΠΑΕ και η ΕΠΟ. Το έπραξε, όμως, επειδή πρόκειται για το πιο σύγχρονο “εργαλείο”, προκειμένου να συμβάλει, μέσω αυτού, στην προσπάθεια για μεγαλύτερη αξιοπιστία της διαιτησίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, στη λειτουργία του VAR, η Πολιτεία δεν έχει και δεν μπορεί να έχει καμία απολύτως ανάμειξη. Η σωστή λειτουργία του αφορά αποκλειστικά και μόνο τα ποδοσφαιρικά όργανα. Είναι αυστηρά εσωτερική τους υπόθεση: των πρωτοκόλλων FIFA/UEFA, της ΕΠΟ και της ΚΕΔ».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter