Το Youth Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον επιστρέφει ανανεωμένο με νέο κύκλο εκπαιδεύσεων

Το Youth Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον επιστρέφει ανανεωμένο με νέο κύκλο εκπαιδεύσεων

Στόχος του προγράμματος είναι να συνδέσει τους νέους με το επαγγελματικό μέλλον που ονειρεύονται

 Το Youth Empowered, το δωρεάν πρόγραμμα ενίσχυσης της απασχολησιμότητας της Coca-Cola Τρία Έψιλον, ανακοινώνει τον νέο κύκλο σεμιναρίων που υλοποιεί με στρατηγικό συνεργάτη τη Socialinnov. Ο νέος κύκλος είναι σχεδιασμένος για να προσφέρει σε νέους, γνώσεις και δεξιότητες πάνω στα πιο σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία που απαιτούνται για να κατακτήσουν το επαγγελματικό μέλλον που ονειρεύονται.

Στόχος των διαδικτυακών σεμιναρίων είναι να εξοικειώσουν τους συμμετέχοντες με σύγχρονες πρακτικές και να εξελίξουν τις δεξιότητές τους ώστε να είναι έτοιμοι για την αγορά εργασίας.

Στο φετινό Youth Empowered, οι συμμετέχοντες θα λάβουν γνώσεις στις εξής 6 θεματικές σεμιναρίων:

  • Εισαγωγή στις βασικές αρχές των Agile μεθοδολογιών
  • Σχεδιασμός εντυπωσιακών επαγγελματικών παρουσιάσεων με χρήση του Canva
  • Αύξηση της αποδοτικότητας στην εργασία με χρήση του Copilot Microsoft 365
  • Εξερεύνηση της περιπέτειας προγραμματισμού στο σύμπαν του Minecraft
  • Ανάδειξη της δύναμης της Τεχνητής Νοημοσύνης και της Μηχανικής Μάθησης
  • Ενίσχυση της ικανότητας αφήγησης ιστοριών στα Social Media για την αύξηση της αποτελεσματικότητας της επικοινωνίας

Στον νέο κύκλο εντάσσονται, επίσης, ειδικά σχεδιασμένες θεματικές από την Coca-Cola Τρία Έψιλον,  που αφορούν στη σωστή προετοιμασία ενός βιογραφικού, καθώς και σε τεχνικές και πρακτικές συμβουλές για επιτυχημένες συνεντεύξεις εύρεσης εργασίας. Εισηγητές αυτών των θεματικών θα είναι στελέχη της εταιρείας, τα οποία με τις πολύτιμες γνώσεις τους, αλλά και τη μακρά εμπειρία τους από την αγορά εργασίας,  θα εμπνεύσουν και θα καθοδηγήσουν τους συμμετέχοντες για να επιτύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους.

Το πρόγραμμα υλοποιείται στο πλαίσιο του Empowered, της ολοκληρωμένης στρατηγικής της Coca-Cola Τρία Έψιλον για την ουσιαστική στήριξη της νέας γενιάς και την ενίσχυση της απασχολησιμότητας. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και το πρόγραμμα HoReCa Empowered που πραγματοποίησε τον Μάρτιο εξειδικευμένες εκπαιδεύσεις με στόχο την ενδυνάμωση των δεξιοτήτων των επαγγελματιών του κλάδου ΗoReCa .

Ο πρώτος κύκλος των διαδικτυακών σεμιναρίων του προγράμματος Youth Empowered ξεκινά στις 27 Μαΐου και ολοκληρώνεται στις 27 Ιουνίου 2024, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κρατήσουν δωρεάν τη θέση τους στο link.

Με την ολοκλήρωση των σεμιναρίων, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν πιστοποίηση παρακολούθησης.

Σχετικά με την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Εστιασμένη στην ανάπτυξη, η Coca-Cola Τρία Έψιλον, είναι μια εταιρεία καταναλωτικών αγαθών, μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC και στρατηγικός συνεργάτης της The Coca-Cola Company. Με σημαντικό κοινωνικοοικονομικό αποτύπωμα στη χώρα, η εταιρεία εκπροσωπεί σχεδόν το 50% του κύκλου εργασιών (48.5%) όλου του κλάδου των αναψυκτικών στην Ελλάδα και συμβάλλει ουσιαστικά στην απασχόληση και την οικονομία της χώρας, την στήριξη της νέας γενιάς και την αειφόρο ανάπτυξη.

Με 55 χρόνια παρουσίας στην αγορά και εγκαταστάσεις παραγωγής στο Σχηματάρι, το Ηράκλειο Κρήτης, το Αίγιο και την Αταλάντη, παράγει και διανέμει ένα από τα πιο ισχυρά και ευέλικτα χαρτοφυλάκια του κλάδου με ποιοτικά προϊόντα που ικανοποιούν τις επιθυμίες των καταναλωτών κάθε στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε περίσταση. Σε αυτά περιλαμβάνονται εμπορικά σήματα της The Coca-Cola Company, όπως αναψυκτικά (Coca-Cola, Sprite, Fanta, Schweppes), το παγωμένο τσάι FUZETEA και ο καφές Costa Coffee, αλλά και προϊοντικές μάρκες που ανήκουν στον Όμιλο Coca-Cola HBC, όπως οι χυμοί Amita και Frulite, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, ο Caffè Vergnano, τα Tsakiris Chips, τα premium mixers Three Cents και η Vodka Finlandia.

Επιπλέον, η εταιρεία αποτελεί τον επίσημο διανομέα στην Ελλάδα, των ενεργειακών ποτών Monster, των προϊόντων της ζυθοποιίας ΑΒInBev, αλλά και των αλκοολούχων ποτών των οίκων Edrington, Brown-Forman και Ισιδώρου Αρβανίτου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα gr.cocacolahellenic.com, το Facebookwww.facebook.com/CocaCola3E

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter