Το Youtube απέκλεισε το κανάλι της Σεμίνας Διγενή για ενθάρρυνση επικίνδυνων δραστηριοτήτων- Εξοργισμένη η δημοσιογράφος

Το Youtube απέκλεισε το κανάλι της Σεμίνας Διγενή για ενθάρρυνση επικίνδυνων δραστηριοτήτων- Εξοργισμένη η δημοσιογράφος

Ένα ακόμα σκηνικό απροκάλυπτης λογοκρισίας σημειώθηκε στην πλατφόρμα του YouTube.

Με ανάρτησή της στο Facebook η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Σεμίνα Διγενή γνωστοποίησε την απόφαση του YouTube να «κατεβάσει» το κανάλι της καθώς «το περιεχόμενο έχει σκοπό να υποκινήσει τη βία ή να ενθαρρύνει επικίνδυνες, παράνομες δραστηριότητες» σύμφωνα με την πλατφόρμα.

Η ίδια εξοργισμένη προχώρησε σε ανάρτηση στην οποία αναφέρει πως πληροφορήθηκε από το YouTube πως κρίνεται ως «επικίνδυνη για την κοινωνία» και πως το κανάλι της περιέχει «επιβλαβές ή επικίνδυνο περιεχόμενο».

«Το περιεχόμενο έχει σκοπό να υποκινήσει τη βία ή να ενθαρρύνει επικίνδυνες, παράνομες δραστηριότητες που ενέχουν εγγενή κίνδυνο σοβαρών σωματικών βλαβών ή θάνατο. Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση περιεχομένου που προωθεί δραστηριότητες όπως η κατάχρηση ναρκωτικών, το ποτό και το κάπνισμα ανηλίκων ή η κατασκευή βομβών», ανέφερε το αυτοματοποιημένο μήνυμα που έλαβε η δημοσιογράφος από την πλατφόρμα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter