«Το υπουργείο μας επέβαλε τις πλατφόρμες» - Ανατρέπουν το κυβερνητικό αφήγημα οι εκπρόσωποι των ΙΕΚ

O επιστημονικός διευθυντής του ΙΕΚ ΣΒΙΕ, εκπροσωπώντας τα ΙΕΚ που συμμετείχαν στο σκανδαλώδες πρόγραμμα τηλεκατάρτησης της κυβέρνησης Μητσοτάκη, μεταξύ άλλων είπε σε συνέντευξή του, πως το υπουργείο Εργασίας «επέβαλε» τις πλατφόρμες για την υλοποίηση του προγράμματος και πως αυτή η διαδικασία δεν ήταν επιλογή των ΙΕΚ που συμμετείχαν. 

Ο κ. Καστρινάκης με αυτή του την καταγγελία στον Realfm ανατρέπει ολόκληρο το αφήγημα της κυβέρνησης. «Η διαδικασία αυτή μας επιβλήθηκε από το υπουργείο», είπε χαρακτηριστικά. 

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο κ. Βρούτσης απέβλεπε στην εμπλοκή συγκεκριμένων εταιρειών που λειτούργησαν ως πλατφόρμες του συγκεκριμένου προγράμματος.

Ο κ. Καστρινάκης μάλιστα ζήτησε να αποζημιωθούν οι επιστήμονες και οι ομάδες εργασίας που έκαναν άψογα την δουλειά τους, ενώ απέδωσε το μπάχαλο που δημιουργήθηκε στις εταιρείες-«πλατφόρμες» που επέλεξε ο κ. Βρούτσης.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.