Το υπουργείο Υγείας διαψεύδει Γκάλγκο και Πέτσα για τον αποκλεισμό του Documento

Το υπουργείο Υγείας διαψεύδει Γκάλγκο και Πέτσα για τον αποκλεισμό του Documento
Συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής για τη διερεύνηση της επιχείρησης πολιτικής χειραγώγησης της κοινής γνώμης, ευτελισμό των θεσμών και κατασπατάληση δημοσίου χρήματος, Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Για ακόμη μια φορά καταρρίφθηκαν όσα υποστηρίζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας για τους λόγους αποκλεισμού του Documento από τις καμπάνιες του «Μένουμε Σπίτι». Και μάλιστα από μέλος της επιτροπής του υπουργείου Υγείας για τον σχεδιασμό και την παρακολούθηση του έργου για την καμπάνια του εμβολιασμού.

Ο μάρτυρας στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που εξετάζει τα σχετικά με τη λίστα Πέτσα, Δημήτρης Πανταζής, κατέθεσε ότι για την καμπάνια του εμβολιασμού όλοι πήραν χρήματα χωρίς εξαίρεση του Documento.

Μόνο με τις δύο λέξεις του αξιωματούχου του υπουργείου Υγείας καταρρίπτονται οι συκοφαντίες του προέδρου και διευθύνοντα σύμβουλου της Initiative Media, Μιχάλη Γκάλγκου αλλά και του Στέλιου Πέτσα ότι το Documento εξέπεμπε μηνύματα που αμφισβητούσαν τον κορονοϊό και την πανδημία και για το λόγο αυτό αποκλείστηκε από τις καμπάνιες του «Μένουμε Σπίτι».

Γιατί πως είναι δυνατόν για το «Μένουμε Σπίτι» το Documento να μην συμβάδιζε με το… brand safety αλλά για την καμπάνια του εμβολιασμού να συμβάδιζε;

Διαβάστε επίσης

Εξεταστική: «Ταμίες του Documento» αποκάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ο διπλοθεσίτης Τσαβδαρίδης

Η έρευνα του Documento για τον κορονοϊό από το Φεβρουάριο του 2020 που καταρρίπτει τα ψεύδη Γκάλγκου

Εξεταστική Επιτροπή: Βουλευτής της ΝΔ καρφώνει τον Πέτσα για το κόψιμο του Documento (video)

Ο Κάτσης απέδειξε το στήσιμο της λίστας Πέτσα: Σε δεινή θέση ο Γκάλγκος για τον αποκλεισμό του Documento

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter