Πτώση Φάντομ: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης το ύστατο «χαίρε» στον υποσμηναγό Τουρούτσικα (Photos)

Πτώση Φάντομ: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης το ύστατο «χαίρε» στον υποσμηναγό Τουρούτσικα (Photos)
Εξόδιος ακολουθία για τον 29χρονο Υποσμηναγό (Ι) Μάριο - Μιχαήλ Τουρούτσικα που έχασε τη ζωή του στην πτώση του μαχητικού αεροσκάφους Φάντομ, στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Τριπόλεως, Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023. Το Φάντομ της Πολεμικής αεροπορίας συνετρίβη το μεσημέρι της Δευτέρας (30/01/2023), 25 ναυτικά μίλια νότια Ανδραβίδας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή του ο 29χρονος συγκυβερνήτης και ο 31χρονος κυβερνήτης Ευστάθιος Τσιτλακίδης. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Το τελευταίο αντίο απευθύνουν συγγενείς, φίλοι και απλός κόσμος στον συγκυβερνήτη του μοιραίου Φάντομ, που συνετρίβη ανοιχτά της Ανδραβίδας το πρωί της Δευτέρας, υποσμηναγό Μάριο – Μιχαήλ Τουρούτσικα.

H κηδεία τελείται στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στην Τρίπολη στις 10:30 το πρωί της Πέμπτης, ενώ η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο κοιμητήριο Αγίου Ιωάννη Πικερνίου.

Το «παρών» δίνουν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με το ΓΕΑ, την Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του κυβερνήτη του μοιραίου Φάντομ, Στάθη Τσιτλακίδη, στο Νευροκόπι.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter