Τόκιο 2020: Αποκλεισμοί στον στίβο για Πεσιρίδου και Αναγνωστοπούλου

Τόκιο 2020: Αποκλεισμοί στον στίβο για Πεσιρίδου και Αναγνωστοπούλου
Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου στο δίσκο

Εκτός ημιτελικών έμεινε η Ελισάβετ Πεσιρίδου στα 100μ. εμπόδια κατά την 2η ημέρα των αγώνων στίβου στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020 του Τόκιο, αφού τραυματίστηκε και εγκατέλειψε την προσπάθειά της στην 3η προκριματική σειρά που μετείχε.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στη δεύτερη συμμετοχή της στη διοργάνωση τραυματίστηκε πριν το πρώτο εμπόδιο και εγκατέλειψε την προσπάθειά της. Νικήτρια της 3ης σειράς αναδείχθηκε η Νιγηριανή Τόμπι Αμουσάν με 12.72.

Mιλώντας στην ΕΡΤ σε εμφανώς κακή ψυχολογική κατάσταση τόνισε: “Είναι λίγο δύσκολη η κατάστασή μου για να μιλήσω. Ήμουν όντως σε καλή κατάσταση. Μπήκα στον αγωνιστικό χώρο να κάνω δοκιμαστικό. Ένιωσα ένα κρακ, λέω δεν μπορεί να έπαθα θλάση έτσι ξαφνικά και με το που ξεκινήσαμε δεν με κράτησε το πόδι μου».

Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου στον προκριματικό της δισκοβολίας είχε καλύτερη βολή στα 59,18 μ. στην δεύτερη προσπάθεια της και κατέλαβε την έβδομη θέση στο πρώτο προκριματικό γκρουπ και την 19η συνολικά μένοντας εκτός τελικού. «Ευχαριστήθηκα τον αγώνα μου, ωστόσο έχω μια μικρή πίκρα, αφού ήξερα πως μπορούσα να πετύχω μια καλύτερη βολή. Παρολά αυτά ήρθα ως 32η στο Τόκιο και κατάφερα να βελτιώσω πολύ τη θέση» δήλωσε μετά τον αγώνα της

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter