Τόκιο 2020: Πολύ καλή εμφάνιση από τον Θόδωρο Ιακωβίδη που αποχαιρέτησε την άρση βαρών

Τόκιο 2020: Πολύ καλή εμφάνιση από τον Θόδωρο Ιακωβίδη που αποχαιρέτησε την άρση βαρών
Φωτογραφία αρχείου

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε στους Ολυμπιακούς Αγώνες ο μοναδικός Έλληνας αθλητής στην άρση βαρών, Θόδωρος Ιακωβίδης, ο οποίος στην κατηγορία των 96 κιλών σήκωσε 338 κιλά στο σύνολο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν δεύτερος στο αρασέ στο 2ο γκρουπ με 156 κιλά (στην πρώτη του προσπάθεια σήκωσε 147 κιλά, στη 2η 152 κιλά και ολοκλήρωσε με τα 156). Στο ζετέ ο Ιακωβίδης ήταν 3ος με 182 κιλά.

Εμφανώς συγκινημένος ο Ιακωβίδης ανακοίνωσε λίγο μετά την αποχώρησή του από την Άρση Βαρών μετά την ολοκλήρωση της παρουσίας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής αναφέρθηκε στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετώπισε κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του, αφού όπως τόνισε «έχω κουραστεί από αυτή την κατάσταση. Είναι πολύ λυπηρό να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή, επειδή ξέρει την κατάστασή σου. Δεν το αντέχω άλλο αυτό. Θέλω να σταματήσω, θέλω να ηρεμήσω και θέλω να γυρίσω στους δικούς μου. Την οικογένειά μου, τους φίλους μου και να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που ήταν το κίνητρό μου να συνεχίσω όλα αυτά τα χρόνια».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter