Τόκιο 2020: Στα προημιτελικά το δίδυμο Τσιτσιπά – Σάκκαρη

Τόκιο 2020: Στα προημιτελικά το δίδυμο Τσιτσιπά – Σάκκαρη

Δύο νίκες από το μετάλλιο απέχει το ζευγάρι Στέφανου Τσιτσιπά, Μαρίας Σάκκαρη στο μικτό διπλό του τένις. Η πρεμιέρα του ελληνικού διδύμου ήταν θριαμβευτική, παρ’ ολο που ο Τσιτσιπάς έπαιξε τραυματισμένος και κουρασμένος από τον αγώνα που προηγήθηκε στο ατομικό.

Οι Τσιτσιπάς-Σάκκαρη νίκησαν τους Καναδούς Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ και Γκαμπριέλα Νταμπρόφσκα με 6-3, 6-4 σε 1 ώρα και 31 λεπτά και προκρίθηκαν στα προημιτελικά. Εκεί θα αντιμετωπίσουν αύριο το ζευγάρι Τζον Πιρς και Άσλεϊ Μπάρτι από την Αυστραλία (νίκησαν 6-1, 7-6 τους Αργεντινούς Σεμπάγιος-Ποντορόσκι). Η Μπάρτι είναι η κορυφαία τενίστρια στον Κόσμο και ο 33χρονος Πιρς ειδικεύεται στα διπλά.

Από σήμερα οι Τσιτσιπάς-Σάκκαρη είναι νούμερο 1 στο ταμπλό του διπλού, αφού το ζευγάρι που είχε τη θεωρητική πρωτοκαθεδρία (Μαού-Μλαντένοβιτς, Γαλλία) αποκλείστηκε από το ρωσικό δίδυμο Καράτσεφ-Βέσνινα.

Θυμίζουμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε νωρίτερα από τα προημιτελικά του απλού, αφού έπαιξε τραυματίας το τρίτο σετ του αγώνα με τον Γάλλο Ουγκό Ουμπέρ και ηττήθηκε με 6-2, 6-7, 2-6. H Σάκκαρη αποκλείστηκε χθες απο την Ουκρανή Ελενα Σβιτολίνα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter