Τόκιο: Γερμανίδα προπονήτρια αποβλήθηκε για κακοποίηση ζώου (Video)

Τόκιο: Γερμανίδα προπονήτρια αποβλήθηκε για κακοποίηση ζώου (Video)

Ένα απίστευτο όσο και δυσάρεστο περιστατικό συνέβη σήμερα (7/8) στο Τόκιο κατά την διάρκεια του τελικού του μοντέρνου πεντάθλου στην ιππασία.

Όπως αναφέρει το ertnews.gr σοκ προκάλεσε η κίνηση της Κιμ Ράισνερ να ρίξει γροθιά στο άλογο της αθλήτριάς της, Αννίκα Σλέου. Η Γερμανίδα προπονήτρια δέχθηκε μαύρη κάρτα και αποβλήθηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά από αυτή την κίνηση της. Παράλληλα η Ράισνερ αναμένεται να χάσει μόνιμα και τη θέση της ομοσπονδιακής προπονήτριας, για κακοποίηση ζώου.

Η Ράισνερ ακούστηκε μέσω της γερμανικής τηλεόρασης να προτρέπει την αθλήτρια της, να χτυπήσει με δύναμη το άλογο της, για να την υπακούσει, αφού ο «Saint Boy» έδειχνε να μην υπακούει την αναβάτρια. Μάλιστα, η Σλέου εμφανίστηκε να κλαίει κατά τη διάρκεια της προσπάθειας της, στην υπερπήδηση εμποδίων, πέφτοντας τελικά από το άλογο της και χάνοντας το προβάδισμα που είχε για το χρυσό μετάλλιο και το βάθρο (είχε βγει 4η στο Ρίο).

Κανείς από τους παρόντες δεν πήρε είδηση την κίνηση της Γερμανίδας προπονήτριας να χτυπήσει το άλογο αλλά το απίστευτο περιστατικό αποκαλύφθηκε από κάμερα ασφαλείας του γηπέδου, με την παγκόσμια ομοσπονδία να κάνει έρευνα και να διαπιστώνει πως η προπονήτρια όντως χτύπησε τον «Saint Boy».

Η Ολυμπιακή Επιτροπή της Γερμανίας έκανε λόγο για «ζημιά στην εικόνα του αθλήματος».

Δείτε το βίντεο:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter