Συγκίνηση και πλήθος κόσμου στο τελευταίο «αντίο» στον Τόλη Βοσκόπουλο (Photos)

Το τελευταίο «αντίο» απηύθυναν από το Α΄Νεκροταφείο Αθηνών και το παρεκκλήσι του Αγίου Θεοδώρου η οικογένεια, οι φίλοι, οι συγγενείς αλλά και πλήθος κόσμου που τον αγάπησαν μέσα από τον τραγούδια του και την πορεία του στο καλλιτεχνικό χώρο, στον πρίγκιπα του ελληνικού πενταγράμμου, Τόλη Βοσκόπουλο.

Η εξόδιος ακολουθία ξεκίνησε λίγο μετά τις 3:00 μ.μ. στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων. Σε κλίμα οδύνης η σύζυγος του εκλιπόντος Άντζελα Γκερέκου έφτασε μαζί με την κόρη τους Μαρία Βοσκοπούλου.

Τη σορό του δημοφιλούς ερμηνευτή συνόδευσαν οι μουσικοί του με τέσσερα μπουζούκια και ένα κλαρίνο στο ρυθμό των τραγουδιών του αγαπημένου τους συνεργάτη. «Αθάνατος» ήταν η τελευταία κουβέντα των αγαπημένων του πριν τον αποχαιρετήσουν.

Στην κηδεία παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του πολιτικού αλλά και του καλλιτεχνικού κόσμου, όπως η Ζωζώ Σαπουτζάκη ο Αντώνης Ρέμος, ο Βασίλης Παϊτέρης, ο Αντύπας, η Μαρία Ιωαννίδου, ο Γιώργος Μαζωνάκης, και άλλοι. Στεφάνι έστειλε ο πρωθυπουργός, καθώς και η Μαίρη Λίντα, οι Μίμης και Λούκισσα Πλέσσα, οι Γιώργος και Άννα Νταλαρα, ο Δημήτρης Παπάζογλου, ο Φώτης Μεταξόπουλος κ.ά.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή στις 19 Ιουλίου σε ηλικία 81 ετών…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter