Τον Άδωνη δεν τον ενοχλούν οι δηλώσεις Ερντογάν, αλλά οι αλήθειες του Ιάσονα Αποστολόπουλου

Τον Άδωνη δεν τον ενοχλούν οι δηλώσεις Ερντογάν, αλλά οι αλήθειες του Ιάσονα Αποστολόπουλου

Μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ ο Άδωνης Γεωργιάδης τα έβαλε με τον Ιάσονα Αποστολόπουλο και όσα υποστήριξε στο Ευρωκοινοβούλιο, σχετικά, με τις παράνομες επαναπροωθήσεις προσφύγων.

Προφανώς, ο υπουργός Ανάπτυξης αγνοεί τα πορίσματα της ευρωπαϊκής υπηρεσίας OLAF, που ερευνά παραβιάσεις της Κοινοτικής Νομοθεσίας και έβγαλε το πόρισμα για τις παράνομες επαναπροωθήσεις εξαιτίας του οποίου αναγκάστηκε σε παραίτηση ο επικεφαλής της Frontex.

Τον βολεύει περισσότερο να κατηγορεί τον Ιάσονα Αποστολόπουλο για διασυρμό της χώρας. Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να «ανέχεται» τα όσα κάνει και λέει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για το Αιγαίο. Το πρόβλημα του Γεωργιάδη είναι ο Στέλιος Κούλογλου που καθόταν δίπλα στον Ιάσονα Αποστολόπουλο και τον άκουγε και για αυτό απαίτησε με το γνωστό του ύφος από τον Χρήστο Σπίτζη να απολογηθεί.

Δεν μπορούν στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ακόμα να χωνέψουν πως ο κόσμος τους ξέρει, τους έμαθε. Τα όσα καταγγέλλει ο Ιάσονας Αποστολόπουλος αναφέρονται σε πορίσματα και μελέτες. Το μόνο που διασύρει την Ελλάδα αυτή τη στιγμή είναι η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας που δεν σέβεται τους κανόνες της παγκόσμιας κοινότητας και μας εκθέτει διαρκώς. Ας τοποθετηθεί επίσημα ο Μητσοτάκης για το τι συμβαίνει στο Αιγαίο και ποια είναι η απάντηση της κυβέρνησης στα πορίσματα της ευρωπαϊκής υπηρεσίας OLAF, τα αμφισβητεί ή τα αναγνωρίζει;

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter