Τον Δαβάκη πότε θα τον… παραιτήσετε;

Τον Δαβάκη πότε θα τον… παραιτήσετε;

Όσο περνούν οι μέρες η ανησυχία για την ακροδεξιά διολίσθηση της ΝΔ γίνεται ακόμα πιο έντονη.

Μετά το ακροδεξιό κρεσέντο του βουλευτής Λακωνίας του κόμματος Θανάση Δαβάκη, η ΝΔ παραμένει μουδιασμένη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την “ενόχλησή” του αλλά δεν έχει γίνει καμία -επίσημη, έστω- τοποθέτηση για αποπομπή. 

Ο βουλευτής υπενθυμίζεται πως είχε αναφέρει ότι δεν καταδέχεται τις ψήφους των Ρομά ψηφοφόρων, ενώ λίγο αργότερα και μετά την κατακραυγή δήλωσε ότι… δεν εννοούσε τις δηλώσεις του.

Τραγελαφικά πράγματα. Το μόνο που αποδεικνύεται είναι πως η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη επιμένει να μην “καθαρίζει” από τα ακροδεξιά στοιχεία -τον αντιπρόεδρό της, ας πούμε- μη θέλοντας να ρισκάρει την εκλογική βάση που πιθανότατα ακολουθούν τα συγκεκριμένα στελέχη του κόμματος.

Σε άλλα νέα, επειδή υπάρχουν άλλα μέτρα και άλλα σταθμά, όσο η αποπομπή Δαβάκη δεν διαφαίνεται, στην Κοζάνη στέλεχος του κόμματος διεγράφη μετά από επίθεση σε ποδοσφαιριστές του τοπικού πρωταθλήματος… 

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της τοπικής ΝΔ Θωμάς Παναγούσιας μπήκε ως ταύρος εν υαλοπωλείω και άρχισε να προπηλακίζει παίκτες της τοπικής ομάδας. Και ξαφνικά τα αντανακλασικά του κόμματος λειτούργησαν με τον Λευτέρη Αυγενάκη να διαγράφει τον κ. Παναγούσια.

Διαβάστε την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

Εκτός ΝΔ έθεσε ο Λευτέρης Αυγενάκης τον πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολιτευσης Θωμά Παναγούσια. Ο Γραμματέας της ΝΔ έκανε την εξής δήλωση: «Με την απαράδεκτη εμπλοκή του σε επεισόδια ποδοσφαιρικού αγώνα στην Κοζάνη, ο πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ Θωμάς Παναγούσιας είναι αυτονόητο ότι έθεσε μόνος του εαυτόν εκτός κόμματος».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter