Τον έψαχναν για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου κι αυτός έγραφε εναντίον του στο Twitter – Ποιος είναι ο δεύτερος κατηγορούμενος

Κτηματομεσίτης, γείτονας του κοσμηματοπώλη στη δουλειά και συγγραφέας μερικών ιδιαίτερα χαρακτηριστικών tweets, τα οποία έγραφε την ώρα που οι αστυνομικοί τον έψαχναν, είναι ο δεύτερος κατηγορούμενος για την υπόθεση του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου.

Επιχειρώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να δώσει εξηγήσεις για την επίθεσή του με κλωτσιές στον Ζακ Κωστόπουλο, η οποία ήρθε στο φως μέσα από τα σχετικά βίντεο, ο δεύτερος κατηγορούμενος ισχυρίζεται, μεταξύ άλλων, απαντώντας σε άλλους χρήστες του Twitter, ότι βρισκόταν σε αυτοάμυνα, ότι ο Ζακ Κωστόπουλος… αυτοκτόνησε με το γυαλί, ότι ο νεκρός υπέφερε από «διχαστική και ετεροκαταστροφική συμπεριφορά» και ότι βρισκόταν σε αμόκ.

Και όλα αυτά ενώ τον αναζητούσαν οι αστυνομικοί… 

Αν και ο λογαριασμός έκλεισε, τα tweets έχουν καταγραφεί και κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο. Δείτε μερικά από αυτά όπως σταχυολογήθηκαν από το jodi.graphics:

Παλιότερα ο κατηγορούμενος είχε αναρτήσει άλλα ποστ πριν τελικά κατεβάσει τον λογαριασμό του, με ομοφοβικά σχόλια για το Gay Pride και πανηγυρισμούς για τον ξυλοδαρμό του Γιάννη Μπουτάρη.