Τον Ιούλιο θα είναι έτοιμο το υδατοδρόμιο στην Πάτμο

Τον Ιούλιο θα είναι έτοιμο το υδατοδρόμιο στην Πάτμο

Τον Ιούλιο του 2019 θα είναι έτοιμο το υδατοδρόμιο στην Πάτμο, έτσι ώστε να πετάξουν τα πρώτα υδροπλάνα εκτιμά ο πρόεδρος & διευθύνων Σύμβουλος της Hellenic Seaplanes Νικόλας Χαραλάμπους, μετά από συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο Πάτμου Γρηγόρη Στόικο και τον Ελληνο-μεξικάνο επιχειρηματία Ρικάρδο Φαρία-Νικολόπουλος.

Στην συνάντηση συζητήθηκε η επόμενη ημέρα της λειτουργίας των υδροπλάνων, η έναρξη της κατασκευής του υδατοδρομίου Πάτμου από την θυγατρική εταιρεία της Hellenic Seaplanes «Υδατοδρόμιο Πάτμου ΙΚΕ» καθώς και η πρόθεση του Ελληνο- μεξικανού επιχειρηματία να συμμετέχει στο επενδυτικό σχήμα εξετάζοντας παράλληλα να επενδύσει στο υπόλοιπο δίκτυο υδατοδρομίων.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Φαρία-Νικολόπουλος, έχει κάνει ήδη την πρώτη επένδυση αγοράζοντας μεγάλη έκταση για ανέγερση ξενοδοχείου σε παραλία του νησιού, εξέφρασε την επιθυμία του να συμμετάσχει στο επενδυτικό σχέδιο του υδατοδρομίου Πάτμου και συζήτησαν μεταξύ άλλων οι τρόποι συνεργασίας με το Δήμο Πάτμου. O κ. Χαραλάμπους πάντως, εμφανίζεται αισιόδοξος, καθώς, όπως λέει, «μετά από πέντε χρόνια προσπάθειας υπάρχει στο τραπέζι η θέληση της Ελληνικής κοινωνίας, των επενδυτών μας αλλά και η δικιά μας, τα υπόλοιπα είναι διαδικαστικά».

Τα υδροπλάνα, όπως αναφέρεται θα εκτελούν πολλαπλές και διαφορετικές πτήσεις όπως τακτικές επιβατικές πτήσεις, έκτακτες επιβατικές (Charter), περιηγητικές (Sightseeing), Φορτίου (Φάρμακα, Τρόφιμα, Τύπος, Δέματα, κ.λπ.), Νοσοκομειακές, Έρευνας και Διάσωσης κλπ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter