«Τον λυπήθηκε η ψυχή μου τον Κουμουτσάκο»

«Τον λυπήθηκε η ψυχή μου τον Κουμουτσάκο»

Βιτριολικά ήταν τα σχόλια βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ σε πηγαδάκι στη Βουλή με το που έγινε γνωστή η επανίδρυση του καταργημένου υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

«Θα είναι το επιτελικό υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής όμως…» ειπώθηκε δεικτικά, με έτερο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να το πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα όταν πληροφορήθηκε ότι ο Γιώργος Κουμουτσάκος θα έχει και πάλι ρόλο αναπληρωτή υπουργού.

«Τον λυπήθηκε η ψυχή μου» είπε για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, θυμίζοντας την πλήρη απαξίωση που του επιφύλασσε κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης όταν είχε καταστήσει ενώπιον όλης της Βουλής τον Γ. Κουμουτσάκο αν. υπουργό… διεθνοποίησης του μεταναστευτικού/προσφυγικού.

Σε άλλο πηγαδάκι οι κακές γλώσσες δεν άφησαν ούτε τον Νότη Μηταράκη να αγιάσει! Παροικούντες της «γαλάζιας» Ιερουσαλήμ επισήμαναν με νόημα ότι με την μετακίνηση του πρώην υφυπουργού Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής θα λήξει επιτέλους και ο κυβερνητικός συναγερμός που είχε σημάνει εξαιτίας της αδιαμφισβήτητης κόντρας ανάμεσα στον Γιάννη Βρούτση και τον Νότη Μηταράκη.

Πάντως, για να είμαστε ειλικρινείς, αυτό δεν λέγεται απλά επανίδρυση υπουργείου και μετακίνηση υπουργών. Ανασχηματισμός είναι. Έστω, μίνι ανασχηματισμός…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter