Τον Μπογδάνο κι αν τον πλένεις… – Τι έγραψε για την απόλυσή του

Τον Μπογδάνο κι αν τον πλένεις… – Τι έγραψε για την απόλυσή του

Όχι μόνο αμετανόητος αλλά και βγαίνει και στην αντεπίθεση ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Μέσω facebook επιτίθεται στο κανάλι που τον ανεχόταν αλλά και που τον έκανε αυτό που ήταν και ονειρεύεται δάφνες πολιτικής δίωξης.

Όχι μόνο δεν αισθάνεται την ανάγκη μιας συγγνώμης αλλά επιμένει στους ισχυρισμούς του, λέγοντας ότι είναι αποτέλεσμα ρεπορτάζ. Όχι δικού του – άλλωστε από σχολιαστής ξεκίνησε τη “δημοσιογραφική” του καριέρα, αλλά της Καθημερινής. Κατηγορεί δηλαδή τη ναυαρχίδα του ομίλου, την ιστορική εφημερίδα “Καθημερινή”. Επιμένει, μάλιστα με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για την ΕΣΗΕΑ (της οποίας δεν είναι μέλος), ότι διώχθηκε για τις απόψεις του και όχι για το γεγονός ότι κατηγόρησε κάποιον (τον πρωθυπουργό εν προκειμένω) για συμμετοχή σε τρομοκρατική επίθεση, χωρίς στοιχεία. 

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτησή του:Κατόπιν όχλησης Μαξίμου, ο ΣΚΑΪ αναφέρθηκε σε “δήλωσή” μου χαρακτηρίζοντάς την “ανάρμοστη” και “αδόκιμη”, ενώ με εγκάλεσε για “παραπληροφόρηση”. Η διατύπωσή μου (και όχι δήλωση), όμως, βασίζεται σε ρεπορτάζ (μεταξύ άλλων και της Καθημερινής), γεγονότα, στοιχεία – θα αναρτηθούν σε πλήρη έκταση στο marketnews. Ζήτησα από τον σταθμό να υπερασπιστώ σήμερα ό,τι είπα χθες, έστω συνοπτικά. Αυτό κρίθηκε μη επιτρεπτό και αντίθετα μου ζητήθηκε να εμφανιστώ στην εκπομπή κανονικά χωρίς να κάνω καμία αναφορά στα χθεσινά. Απάντησα ότι η αξιοπρέπειά μου δεν μου επιτρέπει κάτι τέτοιο, μου ζητήθηκε παραίτηση, δεν την έθεσα στη διάθεση του καναλιού, συνεπώς η συνεργασία διεκόπη με πρωτοβουλία της εργοδοσίας.

Δεν διαγράφω τα καλά, ούτε τσουβαλιάζω τα άσχημα τόσων ετών στο Φάληρο – και δεν χρειάζομαι το σήμα της ΕΣΗΕΑ (που αδιαφορεί για την “καθ’υπόδειξιν” απόλυσή μου) για να αγωνίζομαι για την αλήθεια, όπως την αντιλαμβάνομαι με νου, ψυχή και τιμιότητα.

Ευχαριστώ από καρδιάς γνωστούς και αγνώστους για την συγκινητική στήριξη από χθες, αλλά και διαχρονικά – το ΣΚΑΪ στις 3 έκλεισε τον Ιούνιο με 14.5% Μ.Ο. τηλεθέασης.

Ραντεβού στα ειδησάδικα!

https://www.facebook.com/kbogdanos/posts/10159028412240397?pnref=story.unseen-section

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter