Τον Μπογδάνο τον ενόχλησε και η Μποφίλιου τώρα

Τον Μπογδάνο τον ενόχλησε και η Μποφίλιου τώρα

Όχι ότι δε μας έχει συνηθίσει σε χυδαίες αναρτήσεις και σε παραληρηματικά αντικυβερνητικά αφηγήματα, αλλά τον είχαμε… χάσει για λίγο τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και την… καριέρα του.

«Ανέκαμψε» πάντως, θεωρώντας, αυτήν τη φορά ότι θα έπρεπε να επιτεθεί στη Νατάσα Μποφίλιου, η οποία «τόλμησε», σε συνέντευξή της στην Εφημερίδα των Συντακτών, να μιλήσει για τις πολιτικές της πεποιθήσεις, τη Χρυσή Αυγή, το ΣΥΡΙΖΑ και να περιγράψει μια εμπειρία της, όταν δέχτηκε απειλές από φασίστες ότι θα την κρεμάσουν στο Σύνταγμα, ενώ την έφτυσαν στο δρόμο.

Μεταξύ άλλων, η Νατάσσα Μποφίλιου δήλωσε ότι ψηφίζει ΚΚΕ, θα ήθελε να υπάρχει ένας ηγέτης ώστε να τα παρατήσει όλα και να πάει στο βουνό, δηλώνει τροτσκίστρια και θεωρεί την ΕΕ δικτατορία.

Δεν είναι πλήρως ξεκάθαρο τι απ΄όλα ενόχλησε τόσο πολύ τον… έγκριτο δημοσιογράφο, γνωστό για τα νεοφιλελεύθερα αισθήματά του, αλλά έκρινε ότι έπρεπε να παρέμβει…

Πήγε λοιπόν στο Facebook και στο Twitter και εξαπέλυσε διάφορες, προφανώς ευφυείς κατά τη γνώμη του, ατάκες του στυλ:

«Μποφίλιου: Η γνήσια επίγονος των αριστεροκουλτουροβάρδων της μεταπολίτευσης, των κλαψιάρηδων της ευμάρειας, των επιδοτούμενων κραουνάκηδων. Να διοριστεί άμεσα!»

«Το σχόλιο περί Μποφίλιου αφορά την ιδεολογία ως μάρκετινγκ. Δεν κάνει στρατευμένη τέχνη (τα τραγούδια της δεν είναι πολιτικά), αλλά self-branding ως κομμάτι του business model της με κοινά στόχους αριστερά και όχι. Μου λένε ότι έχει τίμια ψυχή. Θα φανεί απ´το αν θα γίνει Τσακνής.»

«Συμφωνώ με τη Μποφίλιου σε ένα οράγμα: την απόρριψη και την καταδίκη του ναζισμού. Κατά τα άλλα, η συνέντευξή της είναι μνημείο μεταπολιτευτικής σκέψης αριστερού κουλτουροβολεψιματία – και αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη ΧΑ.»

Και για όσους ακόμα δεν κατάλαβαν προς τι τόσο μένος, την απάντηση τη δίνει ο ίδιος σε ένα σχόλιο στο Facebook:

«Η πολιτική άποψη “θέλω να βγω στο βουνό” στα κιτάπια μου ισούται με τα χρυσαυγίτικα του Σφακιανάκη. Βλέπεις, δεν είναι απλά δεξιός, ούτε χουντοβασιλικός, είμαι δεξιοφιλελές, όπου φιλελές σημαίνει συνταγματική δημοκρατία και καμία εκτροπή, ούτε με βουνά, ούτε με τανκς.»

Εντάξει, αφού δεν είναι απλά δεξιός, αλλά δεξιοφιλελές, τα υπόλοιπα περιττεύουν…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter