Τον τρώνε οι κοριοί – Στο Documento που κυκλοφορεί – μαζί το Docville

Τον τρώνε οι κοριοί – Στο Documento που κυκλοφορεί – μαζί το Docville

Σκάνδαλο υποκλοπών. Τον τρώνε οι κοριοί
Έγκλημα με εντολή Μητσοτάκη. Αρνείται να απαντήσει ποιους παρακολουθούσε και γιατί * Ομοβροντία δημοσιευμάτων από τα διεθνή ΜΜΕ σηματοδοτεί την κατάρρευση * Μόνος ο πρωθυπουργός, χωρίς συναίσθηση της δεινής κατάστασης, απέναντι σε όλη την αντιπολίτευση

Εισαγγελέας της EΥΠ. Στο απυρόβλητο ενώ υπέγραφε άκριτα χιλιάδες  παρακολουθήσεις

Απόρρητα έγγραφα. Το Documento μπήκε στα άδυτα του Predator

Λογαριασμοί ρεύματος. Στενάζει ο κρατικός κορβανάς για να μη χάσουν ευρώ οι φίλοι του Μητσοτάκη. Αισχροκέρδεια και ακρίβεια εξοντώνουν τα νοικοκυριά

Αποκρατικοποιήσεις. Ξεπουλάνε τις ΔΕΚΟ και κάνουν «πάρτι» με απευθείας αναθέσεις €5 εκατ.

Γυναικοκτονία. «Ψύχραιμος και με δόλο» ο φονιάς της Φολεγάνδρου

Ι.Σ.Καριώτης. Κυριάκος Μητσοτάκης: Αθώος με το αζημίωτο. Στο τραπέζι του πρωθυπουργικού πρυτανείου η αλήθεια, η αξιοπρέπεια, η ενημέρωση και η δημοκρατία

Διαχρονικό μοτίβο. Εγκλήματα στο όνομα της «εθνικής ασφάλειας»

Λογοκρισία εντός κι εκτός Ελλάδας. «Θάψτε, υποβαθμίστε, συκοφαντήστε» τον Τύπο που επικρίνει

Σκάνδαλα κατασκοπείας. Η CIA λογοδοτεί, αλλά όχι η ΕΥΠ

Αποκρύπτουν την αλήθεια. Έξοδος από την ενισχυμένη εποπτεία με επιπρόσθετη λιτότητα €30 δισ.

Σύμμαχος κακοπληρωτών. Η κυβέρνηση χρεοκοπεί τον ΕΦΚΑ

Σούπερ… αφελληνοποίηση. Κάθε σεζόν και πιο «ξένη» η Σούπερ Λίγκα

Αρθρογραφούν: Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Ευάγγελος Αντώναρος, Μιχάλης Κριθαρίδης, Ακρίτας Καϊδατζής, Κώστας Ζώρας, Αρης Καλαντίδης, Απόστολος Παπατόλιας, Δημήτρης Ιωάννου, Κλεονίκη Αλεξοπούλου, Ιούλιος Συναδινός

Και μαζί το Docville -Ο Γιώργος Μάγκας και ο «Αναρχος θεός» του

«Μου τηλεφώνησαν απ’ όλη την Ελλάδα για να μου συμπαρασταθούν. Απ’ όλη την Ευρώπη, μέχρι και από το αμερικανικό CNN. Το τηλέφωνό μου δεν σταμάτησε να χτυπάει έως τις τρεις το πρωί»: Ο Αντώνης Μποσκοΐτης ταξίδεψε στη Λιβαδειά για να συναντήσει από κοντά τον Γιώργο Μάγκα προκειμένου να μιλήσουν για την ψευδή είδηση του θανάτου του, αλλά και για την πολυκύμαντη ζωή του.

«Οσο μεγαλώνουμε κλεινόμαστε με τα “μη”, τα “πρέπει” και τα “όχι” που ακούμε από παντού. Ολα αυτά μας αλλοιώνουν και μας απομονώνουν από τη ζωή»: Λίγο πριν από τη μεγάλη συναυλία του στην Τεχνόπολη ο Σπύρος Γραμμένος μιλάει με την Ηλέκτρα Ζαργάνη για τη «ζήλια» που νιώθει για τη γραφή άλλων καλλιτεχνών, την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, την υπόθεση του Ζακ Κωστόπουλου, την αστεία πλευρά στα τραγούδια του και το κύμα της ακρίβειας που σαρώνει τα πάντα το τελευταίο διάστημα.

Επιχείρηση Εξάρχεια: τρεις επιστήμονες γράφουν για την πλατεία Εξαρχείων όπου η νεοφιλελεύθερη Δεξιά της εργολαβίας και του πλιάτσικου συγκρούεται με τις ανοιχτές αντιλήψεις για τον δημόσιο χώρο.

Αρης Καλαντίδης (πολεοδόμος): Αστυνομική βία στα Εξάρχεια

Κλεονίκη Αλεξοπούλου (μεταδιδακτορική ερευνήτρια Οικονομικής Ιστορίας, Πανεπιστήμιο Nova της Λισσαβώνας και Πάντειο Πανεπιστήμιο): Ελεύθερη αγορά – ελεύθερη γειτονιά, σημειώσατε Χ

Δημήτρης Ιωάννου (δρ αρχιτέκτονας – πολεοδόμος ΕΜΠ): Το χρονικό μιας προαναγγελθείσας ανάπλασης

Ο Κώστας Ζήσης είδε τις 24 θεατρικές παραστάσεις που παρουσιάστηκαν στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου και τις αξιολογεί.

Στην τροχιά της μαύρης σταφίδας: Η Αφροδίτη Ερμίδη σκιαγραφεί το προφίλ και την ταυτότητα του φετινού Φεστιβάλ Πριμαρόλια στο Αίγιο συζητώντας με τον διευθυντή του Σωτήρη Μπόλη.

«Αρχαιοφιλελεύθερο» πνεύμα αθάνατο: Η Λαϊκή Συνέλευση Κολωνού – Ακαδ. Πλάτωνα – Σεπολίων και η Πρωτοβουλία για το Πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνα παρεμβαίνουν σχετικά με την προκήρυξη του διαγωνισμού για το Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών και το σχέδιο συρρίκνωσης ενός ακόμη δημόσιου χώρου στο κέντρο της Αθήνας που βρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή.

Πολιτισμική γιορτή αλληλεγγύης: Το Our Festival 8 του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2022 – Νύχτες Αλληλεγγύης επιστρέφει στο Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς με 23 δράσεις και τη συμμετοχή 130 καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και η Τζένη Τσιλιβάκου μιλάει με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Χρήστο Θάνο.

«Η μουσική είναι μέσο επικοινωνίας και έκφρασης, μια γλώσσα που ενώνει όλο τον κόσμο»: Στη στήλη New Entries η τραγουδίστρια Ελένη Λαγού μιλάει στην Αφροδίτη Ερμίδη.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter