Τόνι Κρόος: «Κορυφαίος όλων των εποχών ο Φέντερερ, διάδοχός του ο Τσιτσιπάς»!

Τόνι Κρόος: «Κορυφαίος όλων των εποχών ο Φέντερερ, διάδοχός του ο Τσιτσιπάς»!

Ο Τόνι Κρόος , o Γερμανός μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης και της Εθνικής Γερμανίας, λατρεύει το τένις και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει παρακολουθήσει από κοντά μεγάλες αναμετρήσεις σε Grand Slams. 

O Κροός μίλησε στο «Eurosport» για το τένις και χαρακτήρισε κορυφαίο όλων των εποχών τον τεράστιο Ελβετό τενίστα Ρότζερ Φέντερερ. Όμως το πιο σημαντικό από όσα είπε ο διεθνής Γερμανός ποδοσφαιριστής ήταν έπλεξε για μια ακόμη φορά το εγκώμιο του… Στέφανου Τσιτσιπά!

Συγκεκριμένα, ο Τόνι Κρόος δήλωσε χαρακτηριστικά στο «Eurosport»:

«Είμαι πεπεισμένος πως ο Φέντερερ είναι ο κορυφαίος αθλητής όλων των εποχών. Δεν μπορώ να κρίνω τόσο καλά όσους δεν έζησα, όμως σίγουρα στα χρόνια μου ο Ρότζερ είναι ο απόλυτος αθλητής. Είναι μια μίξη επιτυχίας και ομορφιάς. Απολαμβάνεις να τον βλέπεις και ταυτόχρονα κερδίζει συνεχώς. Είναι δύσκολο να συνδυάσεις το όμορφο με το ουσιώδες και ο Φέντερερ το κάνει με χαρακτηριστική άνεση σε ένα τόσο απαιτητικό σπορ όπως το τένις.

Είναι 38 ετών και βρίσκεται στους κορυφαίους του πλανήτη. Τον έχω συναντήσει και από κοντά μερικές φορές, είναι φοβερός τύπος. Είναι οικογενειάρχης και απολαμβάνει τα πάντα στον αθλητισμό. Του αρέσει το ποδόσφαιρο επίσης. Είμαι μεγάλος φαν του. Όσον αφορά το μέλλον, βλέπω τον Στέφανο Τσιτσιπά να του μοιάζει. Πριν μερικά χρόνια πίστευα το ίδιο για τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ αλλά τελικά δεν δικαιώθηκα. Πιστεύω όμως αυτή τη φορά θα πέσω μέσα.

Ο Τσιτσιπάς παίζει εξαιρετικό τένις και σίγουρα είναι ο πιο ολοκληρωμένος από τη νέα γενιά. Μπορεί ο Ζβέρεφ να είναι συμπατριώτης μου και να θέλω να τα πηγαίνει καλά, όμως βλέπω τον Τσιτσιπά πως είναι σε καλύτερη μοίρα από τον Σάσα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter