Τοπικές βροχές το Σάββατο και θερμοκρασίες έως 31 βαθμούς

Τοπικές βροχές το Σάββατο και θερμοκρασίες έως 31 βαθμούς

Το Σάββατο στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά της χώρας αναμένονται αραιές νεφώσεις, που το μεσημέρι και απόγευμα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά της Πελοποννήσου, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. 

Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις, κυρίως το μεσημέρι.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 9 έως 25 βαθμούς, στη υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 14 έως 27, στα κεντρικά ηπειρωτικά από 15 έως 30, στα νότια ηπειρωτικά από 17 έως 31, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 27, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 18 έως 29, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 18 έως 27 και στην Κρήτη από 15 έως 27, ενώ τοπικά στη Νότια Κρήτη θα φτάνει τους 29 με 30.

Οι άνεμοι στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 και τοπικά έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 22 έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν νότιοι έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter