«Έχουμε πολλές βλάβες»

Τοπικές και όχι εκτεταμένες οι βλάβες στο δίκτυο ηλεκτροδότησης στη Θεσσαλονίκη

Παραμένουν τα προβλήματα ηλεκτροδότησης στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, με τα μεγαλύτερα από αυτά να εντοπίζονται σε περιοχές των Βασιλικών και της Θέρμης.

Τα συνεργεία του Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας ΑΕ (ΔΕΔΔΗΕ) αποκαθιστούν τις βλάβες που έχουν παρουσιαστεί και όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο βοηθός διευθυντής Περιφέρειας Μακεδονίας - Θράκης του ΔΕΔΔΗΕ, Σπύρος Γαβράς, μέχρι το απόγευμα θα έχει αποκατασταθεί πλήρως η ηλεκτροδότηση στις περιοχές που υπάρχει πρόβλημα.

"Έχουμε πολλές βλάβες, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, από τον κάμπο Θέρμης - Βασιλικών μέχρι και την Περαία" είπε ο κ. Γαβράς και πρόσθεσε ότι αρκετά συνεργεία συνεχίζουν να εργάζονται για την αποκατάσταση των βλαβών και έχουν θέσει την κατάσταση υπό έλεγχο. Οι βλάβες, διευκρίνισε ο κ. Γαβράς, δεν είναι εκτεταμένες, είναι τοπικές.

Υπογράμμισε δε ότι δεν υπάρχει βλάβη σε μετασχηματιστή γεγονός που περιορίζει το μέγεθός τους. Τόνισε τέλος ότι το γεγονός πως αυτές αφορούν τη χαμηλή τάση, έχει ώς αποτέλεσμα να επηρεάζεται μικρότερη μερίδα καταναλωτών.

AΠΕ - ΜΠΕ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.