Τοπική της ΝΔ κάνει… «δράση» εν μέσω καραντίνας, χωρίς καμία προστασία! (Photos)

Τοπική της ΝΔ κάνει… «δράση» εν μέσω καραντίνας, χωρίς καμία προστασία! (Photos)

Χωρίς γάντια αλλά ούτε και μάσκες, καθισμένοι δίπλα δίπλα σε απόσταση αναπνοής, εν μέσω καραντίνας προχώρησαν σε «δράση» για τη βοήθεια των «συνανθρώπων μας», μέλη της τοπικής της Νέας Δημοκρατίας της Σαλαμίνας.

Όπως αναφέρεται σε κείμενο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η πρόεδρος της τοπικής, Σόνια Μιχάλαρου, σκοπός τους ήταν να στηρίξουν τους συνανθρώπους μας που πλήττονται αυτές τις δύσκολες ημέρες.

Πως ακριβώς όμως βοηθάς τους συνανθρώπους σου όταν δεν τηρείς εσύ ο ίδιος τα μέτρα για την προστασία τόσο της δικής σου υγεία όσο και της υγείας όσων θες να… βοηθήσεις;

Στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν φαίνεται ξεκάθαρα πως κανείς από την τοπική οργάνωση της ΝΔ δεν φοράει, γάντια, μάσκα αλλά ούτε και κρατάει τις αποστάσεις που πρέπει. 

Μάλιστα βλέπουμε μία ομάδα 10 ατόμων να ποζάρει σχεδόν αγκαλιά. Τα πρόστιμα για τις συναθροίσεις 10 ατόμων και πάνω είναι κάπως τσουχτερά απ’ όσο θυμόμαστε… Η στάση τους δίνει τροφή στους κακοπροαίρετους να πουν πως… ίσως η πραγματική δράση να ήταν η φωτογραφία.

Η «δράση» παρόλα αυτά, πραγματοποιήθηκε και ενισχύθηκε με τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο, ωστόσο καλό θα ήταν την επόμενη φορά που η ΝΔ θα θελήσει να δείξει το… ανθρώπινό της πρόσωπο, να τηρεί αν μη τι άλλο τα μέτρα προστασίας. 

Υ.γ. Μία καλή ιδέα θα ήταν, αντί να μαζευτούν όλοι, να προσφέρει τα τρόφιμα ένας, έτσι ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός. Αλλά τι λέμε, μετά πως θα έβγαινε η φωτογραφία; 

https://www.facebook.com/sonia.mixalarou/posts/2595511097395011

Αυτές τις ημέρες της σκληρής δοκιμασίας, την ώρα που η χώρα μας αντιμετωπίζει με αποφασιστικότητα την πανδημία του…

Gepostet von Sonia Mixalarou am Mittwoch, 15. April 2020

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter