«Toπίο στην ομίχλη» με τα ακριβή αίτια θανάτου του γιου του Μεσούτ Γιλμάζ

«Toπίο στην ομίχλη» με τα ακριβή αίτια θανάτου του γιου του Μεσούτ Γιλμάζ

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του θανάτου του γιου του πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το πρωί του Σαββάτου με μία σφαίρα στο κεφάλι και ένα πυροβόλο όπλο στο προσκέφαλό του στο σπίτι του στο Βόσπορο.

Οι σωματοφύλακες του 38χρονου Μεχμέτ Γιαβούζ ανέφεραν ότι δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό, ενώ ήταν εκείνοι που τον βρήκαν στο κρεβάτι του, με το πυροβόλο όπλο ακριβώς δίπλα του.

Η πρώτη εκτίμηση ήταν ότι επρόκειτο για αυτοκτονία. Ωστόσο, η εισαγγελία ανακοίνωσε ότι ξεκινά έρευνα προκειμένου να διακριβωθεί αν όντως πρόκειται για αυτοκτονία ή για δολοφονία αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Δεν αποκλείεται, όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, οι πιθανοί εκτελεστές του, να έστησαν το σκηνικό, ώστε να παρασύρουν την αστυνομία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο δωμάτιο στο οποίο βρέθηκε νεκρός ο Γιαβούζ δεν εντοπίστηκε κάποιο σημείωμα που να παραπέμπει σε αυτοκτονία ενώ άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι το όπλο που βρέθηκε ανήκε στον ίδιο και είχε άδεια γι’ αυτό.

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης σημειώνουν ότι ο Γιλμάζ είχε χωρίσει με την επί τριετία σύντροφό του, την αθλητικογράφο Νεσέ Σαπμάζ, η οποία αφού χώρισαν έκανε σχέση με τον ηθοποιό Κιβάντς Τατλιτούγ. Ο Γιαβούζ είχε σπουδάσει στο πανεπιστήμιο Τζόρτζταουν των ΗΠΑ και για ένα διάστημα ήταν ιδιοκτήτης ενός ξενοδοχείου και ενός εστιατορίου.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter