Τώρα η ΝΔ πλασάρει το εκβιαστικό δίλημμα «Μητσοτάκης ή χρεοκοπία» – Τι δήλωσε ο Καιρίδης (Video)

Τώρα η ΝΔ πλασάρει το εκβιαστικό δίλημμα «Μητσοτάκης ή χρεοκοπία» – Τι δήλωσε ο Καιρίδης (Video)

Σε ρητορική που παραπέμπει στα μνημονιακά χρόνια επιστρέφει η ΝΔ, χρησιμοποιώντας τα «μηνύματα των αγορών». Μία προσπάθεια που στοχεύει στο να χαλιναγωγηθεί η οργή που υπάρχει στην κοινωνία κατά της κυβέρνησης μετά την τραγωδία των Τεμπών και να μπει φρένο, μέσω διασποράς φόβου, στη δημοσκοπική πτώση της κυβέρνησης.

Βλέποντας ότι ακόμη και φιλοκυβερνητικές εταιρείες δημοσκοπήσεων φανερώνουν πτώση των ποσοστών της ΝΔ, οι βουλευτές του κυβερνόντος κόμματος επιχειρούν να εισάγουν στην πολιτική συζήτηση, εκβιαστικά διλήμματα, όπως για παράδειγμα έπραξε έστω και έμμεσα, ο Δημήτρης Καιρίδης.

Χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στις αγορές, ο Δημήτρης Καιρίδης ανέφερε στο Kontra ότι το μήνυμα που εκπέμπεται προς την Ελλάδα είναι το «προσέξτε μην πυροβολήσουμε τα πόδια μας…».

Ο δημοσιογράφος, Γιώργος Μελιγγώνης, ρώτησε τον βουλευτή της ΝΔ. «Άρα, Μητσοτάκης ή χρεοκοπία;», με τον Δημήτρη Καιρίδη να επισημαίνει: «Εγώ σας λέω τι λέει το Χρηματιστήριο και η αγορά ομολόγων, τι λένε οι επενδυτές. Δικιά μας δουλειά να δώσουμε όλα τα δεδομένα στον κόσμο. Αυτό δεν μας κάνει αλαζόνες αλλά με μεγάλη ταπεινότητα να πούμε ότι αλίμονο αν ξαναζήσουμε το 2015 και βρεθούμε με την πλάτη στον τοίχο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter