Τώρα ο Ανδρουλάκης θέλει εκλογές… το γρηγορότερο (Video)

Τώρα ο Ανδρουλάκης θέλει εκλογές… το γρηγορότερο (Video)

Μπορεί το προηγούμενο διάστημα ο Νίκος Ανδρουλάκης να κατάφερε να γίνει viral στα Social Media όταν έλεγε «ναι» στην πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ αλλά «όχι» στις εκλογές, αλλά τώρα φαίνεται πως τείνει προς το δεύτερο.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ σε μαγνητοσκοπημένη συνέντευξή του στο Star Κεντρικής Ελλάδας είπε με αρκετά μεγαλύτερη δόση σαφήνειας ότι όσο γρηγορότερα αλλάξει η κυβέρνηση τόσο το καλύτερο για τον τόπο. Βέβαια, ο Νίκος Ανδρουλάκης, τη στιγμή που η ακρίβεια μαστίζει τα λαϊκά στρώματα και οι λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος προκαλούν «ηλεκτροσόκ» στους καταναλωτές που αδυνατούν να τους πληρώσουν, συνεχίζει να διατηρεί τον διμέτωπο απέναντι και στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στον Αλέξη Τσίπρα.

«Εγώ λέω ότι εκλογές πρέπει να γίνουν» και πως «για μένα, όσο γρηγορότερο αλλάξουν τα πράγματα κι έρθει μια σοσιαλδημοκρατική κυβέρνηση τόσο καλύτερα για τον τόπο και για τον ελληνικό λαό», είπε και συνέχισε λέγοντας πως ο λόγος που πιστεύει ότι πρέπει να γίνουν εκλογές το συντομότερο, είναι επειδή θεωρεί «αδιανόητο αυτή η κυβέρνηση να διαχειριστεί μία από τις τελευταίες ευκαιρίες που είναι τα 72 δισ. από το ταμείο ανάκαμψης και το ΕΣΠΑ, και όπως φαίνεται να το διαχειρίζεται, δυστυχώς θα χάσουμε ακόμα μία ευκαιρία».

Ακόμα, υποστήριξε πως «αυτό που ζούμε τους τελευταίους μήνες με την κυβέρνηση της Ν.Δ. είναι αδιανόητο. Οι ίδιοι κάνουν ήδη εκλογές, οι ίδιοι έχουν κατεβάσει μολύβια και κάνουν κάθε μέρα εκλογές». Είπε, ακόμα πως κάνουν: «στάση εργασίας» με ευθύνη του πρωθυπουργού και «έχουν κρυφτεί, ελάχιστοι είναι αυτοί που εμφανίζονται σε δημόσιο επίπεδο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter