Τώρα… «ρετουσάρουν» και το προφίλ της Μελόνι

Τώρα… «ρετουσάρουν» και το προφίλ της Μελόνι

Φαίνεται ότι η αδιάλειπτη προσπάθεια συγκάλυψης και ωραιοποίησης της εικόνας του Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησής του έχει… προπονήσει αρκετά καλά τα ΜΜΕ της λίστας Πέτσα, τα οποία ακολουθούν την ίδια πρακτική και «γραμμή» ακόμη και σε ό,τι αφορά τη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται στην ιταλική πολιτική σκηνή.

Τι κι αν η Ευρώπη έχει υποστεί γερό «ταρακούνημα» από την πρωτιά του κόμματος «Fratelli d’ Italia», τι κι αν η επικεφαλής του και πιθανότατα μέλλουσα πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι έχει «αποθεώσει» στο παρελθόν τον Μουσολίνι, εκφράζοντας παράλληλα ακροδεξιές θέσεις για το μεταναστευτικό και τις αμβλώσεις. Η πλειοψηφία των ελληνικών ΜΜΕ επιλέγει να χαρακτηρίσει τον κυβερνητικό συνασπισμό ως «κεντροδεξιό», λησμονώντας -τεχνηέντως- ακόμα και την παρουσία του Μπερλουσκόνι.

Φαίνεται ότι η κυβέρνηση στέλνει «σήματα» σε πολλαπλούς αποδέκτες για «ωραιοποίηση» και «στρογγύλεμα» της κατάστασης στην Ιταλία. Πιθανότατα επειδή, όπως εύστοχα επεσήμανε και στην παρέμβασή του ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, οι θέσεις της Μελόνι απηχούν εν πολλοίς και σε αρκετά στελέχη της ΝΔ.

Όση προσπάθεια κι αν καταβάλλουν τα «πετσοταϊσμένα ΜΜΕ» για να «βαφτίσουν» τα άκρα (δεξιά) ως… κέντρο, τόσο περισσότερο θα εκτίθενται. Σε λίστες να βρισκόμαστε…

Μυστικά & Documento

27/11/2022, 17:00
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter