Τώρα θυμήθηκε ο Μητσοτάκης να διαχωρίσει τη θέση του από τις αγριότητες της Λατινοπούλου;

Τώρα θυμήθηκε ο Μητσοτάκης να διαχωρίσει τη θέση του από τις αγριότητες της Λατινοπούλου;

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Αφροδίτη Λατινοπούλου απασχολεί τα Μέσα με τις ανεκδιήγητες δηλώσεις της. Η πρώην πολιτεύτρια έκανε τα πάντα για να ταιριάξει στο ακροδεξιό ιδεολογικό προφίλ της Νέας Δημοκρατίας που μια χαρά της έδινε πολιτικό άσυλο τόσο καιρό.

Η Λατινοπούλου απευθυνόταν στο σκληροπυρηνικά συντηρητικό κομμάτι του κυβερνώντος κόμματος που αποτελεί την πλειοψηφική εκλογική δύναμη της Νέας Δημοκρατίας. Μαζί με τον Γεωργιάδη, τον Πλεύρη και τον Βορίδη η «ωραία του Θερμαϊκού»  μια χαρά εξυπηρετούσε το πλάνο του Κυριάκου Μητσοτάκη που δεν θέλει με τίποτα να διαχωρίσει τη θέση του από τη σκληρή δεξιά φλερτάροντας συνεχώς με την ορφανή δεξαμενή ψηφοφόρων του ΛΑ.ΟΣ, της Χρυσής Αυγής και όλων των επίδοξων φιλόδοξων φυρερίσκων.

Διαβάστε επίσης: Εκτός ψηφοδελτίων της ΝΔ η Λατινοπούλου μετά τις χυδαιότητες κατά της Δανάης Μπάρκα

Είναι, δυστυχώς, υπολογίσιμη η προίκα του ακροδεξιού λαϊκισμού στην Ελλάδα και ο Μητσοτάκης ουδέποτε έκρυψε τις αδυναμίες του. Κι αν αναρωτιέστε γιατί επέλεξαν τώρα από την κυβέρνηση να απαλλαγούν από την χασούρα που λέγεται Λατινοπούλου η απάντηση είναι μία: ΕΚΛΟΓΕΣ. Μπροστά στο Βατερλό που έρχεται με την καρέκλα του Μητσοτάκη όχι μόνο να τρίζει αλλά να κινδυνεύει να καταγραφεί ως ο πιο επικίνδυνος και ανίκανος πρωθυπουργός που πέρασε από την Ελλάδα μετά την μεταπολίτευση βιάζεται να σώσει ό,τι προλάβει μόνο που ο ελληνικός λαός έχει και μνήμη και συνείδηση.

Αν νομίζει ο Μητσοτάκης πως με μια αόριστη διαρροή -γιατί ακόμα επίσημη τοποθέτηση της Νέας Δημοκρατίας δεν υπάρχει ούτε επιβεβαίωση της διαγραφής της- θα πετάξει από πάνω του τη λάσπη που λέγεται Λατινοπούλου είναι γελασμένος. Η Κολυμβήθρα του Σιλωάμ δεν φτάνει για να ξεπλύνει την ανοχή του στις ομοφοβικές, ξενοφοβικές και άλλες ρατσιστικές δηλώσεις της προστατευόμενης του.

Η γνωριμία του Μητσοτάκη με την Λατινοπούλου

Το 2019 η Αφροδίτη Λατινοπούλου βρίσκει την ευκαιρία και πλησιάζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Grand Palace Hotel με αφορμή την εκδήλωση του ΣΕΒΕ για τις εμπορικές ονομασίες και τον ενημερώνει γεμάτη υπερηφάνεια για την εκστρατεία, που εμπνεύστηκε η ίδια, προκειμένου να προστατευτούν τα μακεδονικά προϊόντα με τίτλο «Macedonian Products made in Greece. Μετά, από λίγο αναρτεί στο προφίλ της «Όπως είπε ο ίδιος ο Πρόεδρος, όταν του έδωσα το φάκελο της καμπάνιας μας “αυτό ακριβώς χρειαζόμαστε». Την επόμενη ημέρα ο Τύπος κάνει λόγο για την όμορφη υποψήφια της βουλευτικής λίστας της ΝΔ στην Α΄ Θεσσαλονίκη, κάτι που κανείς από την κυβέρνηση δεν διαψεύδει.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου το 2021 κυκλοφορεί ένα βίντεο που έγινε viral και μιλάει στην κυριολεξία για τρίχες. Στο «μανιφέστο της μασχάλης» όπως χαρακτηρίστηκε την επόμενη ημέρα η πρώην πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας κατηγορούσε τις γυναίκες που δεν αποτριχώνουν μέρη του σώματος τους, ενώ εξέφραζε την αηδία της για τους άντρες που το κάνουν. Έφτασε να κάνει λόγο μέχρι και για «νοσηρή κανονικότητα» που προσπαθούν σκοτεινές δυνάμεις να μας επιβάλλουν. Ο λόγος της είναι πάντα εμπρηστικός και δεν χάνει ευκαιρία να υπερθεματίσει υπέρ της Νέας Δημοκρατία και να μιλήσει απαξιωτικά για την αριστερά. Οι λογαριασμοί της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αρχίζουν να αποκτούν νέους followers και στο Twitter το ακροατήριό της φτάνει τους 17.000 χιλιάδες. Τα σχόλια που γίνονται κάτω από τις αναρτήσεις της βρωμάνε φασισμό και χυδαιότητα. Ο Μητσοτάκης βρήκε τον άνθρωπο να του κάνει την βρωμοδουλειά στη Θεσσαλονίκη χωρίς ποτέ να διαχωρίσει τη θέση τη δική του ή της παράταξης του.

Λίγο αργότερα η Λατινοπούλου ξαναχτυπά για την επέτειο του Αλέξη Γρηγορόπουλου κατηγορώντας την Αριστερά και συγκεκριμένα τον ΣΥΡΙΖΑ ότι εκείνος ευθύνεται για τις πορείες. Μιλάει για τον Ζακ Κωστόπουλο, τον Παύλο Φύσσα και τις μητέρες τους που ο ΣΥΡΙΖΑ της έκανε «ηρωίδες» για να αντλήσει δήθεν ηθικό πλεονέκτημα. Ποντάρει σε μια ρητορική μίσους αναφέροντας τους νεκρούς της Μαρφίν και την υπόθεση βιασμού της Μυρτούς στην Πάρο για να βρει ευκαιρία να ξεράσει τον ξενοφοβικό οχετό της. Σε όλες τις αναφορές της δεν παραλείπει να αναφέρει την στήριξη της στη Νέα Δημοκρατία. Πάλι  κανείς από την κυβέρνηση δεν παίρνει θέση και για ποιον λόγο αφού οι απόψεις της ταιριάζουν με όσα κατά καιρούς έχουν υποστηρίξει υπουργοί της ΝΔ.

Συνεχίζοντας απτόητη στοχοποιεί την ΛΟΑΤΚΙ Κοινότητα δηλώνοντας «Για πόσο ακόμα θα ακούμε αιτήματα από άτομα της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ, όταν όσα ζήτησαν η πολιτεία τα ικανοποίησε ως τώρα παρά τις αντιδράσεις; Έχει το πηγάδι πάτο;» προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Διαβάστε επίσης: Λατινοπούλου: Ακόμα, ένα ομοφοβικό παραλήρημα…

Το δόγμα «Πατρίς, θρησκεία, τριχοφυΐα» τροφοδοτείται με τσιτάτα «Η Μακεδονία είναι ελληνική», «Πατρίδα θρησκεία οικογένεια» «Η Ελλάδα μόνο στους Έλληνες».

Φτάνουμε στο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ και η Λατινοπούλου παίζει το χαρτί της κατά μέτωπο επίθεσης στα μέλη της αντιπολίτευσης. Με μια ανάρτηση της σχολιάζει το ντύσιμο των συνέδρων και την προσωπική τους υγιεινή. Ανεβάζει φωτογραφίες τους και τους ειρωνεύεται.

Τελευταία πράξη στο καλοπαιγμένο δράμα το body shaming που κάνει στην ηθοποιό και παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα.

Όλο αυτό τον  καιρό η Λατινοπούλου ανεβάζει φωτογραφίες με τον Μητσοτάκη, τον Σαμαρά, την Κεραμέως και κανείς δεν ενοχλείται από τα όσα υποστηρίζει. Ξαφνικά οι 5.297 σταυροί της είναι φύρα κι ο Μητσοτάκης χρειάζεται επειγόντως ένα προφίλ περισσότερο κοινωνικό και αλληλέγγυο. Αυτός είναι ο λόγος που τώρα αποφάσισαν να πετάξουν την Λατινοπούλου στα λιοντάρια και όχι πως μας στεναχωρεί, κάθε άλλο, αλλά αν νομίζουν πως θα φάμε αμάσητο το παραμύθι του ευαίσθητου πρωθυπουργού πλανώνται πλάνην οικτρά.

Κανείς μας δεν ξεχνά τα αλισβερίσια της ΝΔ με την ακροδεξιά, κι όσο υπάρχουν τα «ορφανά» του ΛΑ.ΟΣ. στην κυβέρνηση ο Μητσοτάκης δεν έχει δικαίωμα να μιλάει για επόμενη ημέρα.

https://youtu.be/THXypLB7wKw


Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter