Tοροσίδης: Δίκαια νίκησε ο ΠΑΟΚ, στόχος μας η δεύτερη θέση

Tοροσίδης: Δίκαια νίκησε ο ΠΑΟΚ, στόχος μας η δεύτερη θέση

O Βασίλης Τοροσίδης παραδέχθηκε στις δηλώσεις του την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ και χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη του στο ντέρμπι. «Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε. Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά στα πρώτα λεπτά και εμείς δεν αντιδράσαμε σωστά. Παρά το τυχερό γκολ στο 1-0 δεν λειτουργήσαμε σωστά και μετά το 2-0 ήταν δύσκολο να γυρίσει το παιχνίδι. 

Δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του ματς. Χάσαμε πολύ εύκολα και απολογούμαστε. Δεν είναι σωστό αυτό για τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια. Να μας γίνει ένα μάθημα», υποστήριξε ο διεθνής αμυντικός, ο οποίος αναφερόμενος στην συνέχεια του πρωταθλήματος, είπε: «Ο ΠΑΟΚ έχει μία διαφορά 9 βαθμών και με την ισοβαθμία 10. Είναι δύσκολο να κερδηθεί το πρωτάθλημα. Έχουμε την Ευρώπη που πρέπει να κοιτάξουμε σοβαρά. Πρέπει να κερδίσουμε την ΑΕΚ. Δεν αρμόζει αυτό που λέω στον Ολυμπιακό αλλά ο στόχος είναι η 2η θέση. Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα επόμενα ματς».

Και οι δηλώσεις του Λεονάρντο Κούτρη ήταν στο ίδιο μήκος κύματος: «Πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν. Είμαστε Ολυμπιακός. Δουλειά μας είναι να κερδίζουμε. Ηταν μια πολύ δύσκολη μέρα για όλους μας. Είμαστε υπαίτιοι αυτής της ήττας. Δεν φταίει κανείς άλλος, εμείς κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι ομαδικά. Από εκεί και πέρα έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Πέμπτη για την Ευρώπη. 

Είναι μια διοργάνωση που μας ενδιαφέρει πολύ και θέλουμε να προχωρήσουμε. Μαζί με τον κόσμο μας ελπίζουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Να κερδίσουμε και να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Από εκεί και πέρα στο πρωτάθλημα θέλουμε να πάρουμε όλα τα εναπομείναντα ματς».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter