Τόσκας: Δεν θα εκκολαφθεί το φασιστικό αυγό του φιδιού

Τόσκας: Δεν θα εκκολαφθεί το φασιστικό αυγό του φιδιού

«Δεν θα εκκολαφθεί το φασιστικό αυγό του φιδιού στον τόπο μας», υπογραμμίζει ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, πλέκοντας το εγκώμιο της Αστυνομίας για την επιτυχία της να εξαρθρώσει εγκληματική ακροδεξιά οργάνωση που έχει πραγματοποιήσει σωρεία επιθέσεων τον τελευταίο καιρό.

Σε tweet που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό, ο κ. Τόσκας αναρτά το δελτίο Τύπου με τα αποτελέσματα των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας και αναφέρει: «Το φασιστικό αυγό του φιδιού δεν θα εκκολαφθεί στον τόπο μας. Η Ελληνική Αστυνομία εργάζεται μεθοδικά για την προστασία της κοινωνίας».

Πέντε συλλήψεις και 11 κατ’ οίκον έρευνες από την Αντιτρομοκρατική, για τους ακροδεξιούς εξτρεμιστές

Πέντε μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης COMPACT 18 HELLAS που εξαρθρώθηκε σήμερα από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, συνελήφθησαν τελικά και θα οδηγηθούν αύριο στον εισαγγελέα, με βαριές κατηγορίες, ενώ στις 11 έχουν φτάσει μέχρι στιγμής οι κατ΄ οίκον έρευνες.

Όλοι είναι νεαρής ηλικίας (μέχρι 30 ετών), ενώ μεταξύ τους είναι και ένας δικηγόρος, και κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, κατοχή εκρηκτικών υλών, εκρήξεις, εμπρησμό, διακεκριμένες φθορές και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter