Τόσκας: Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ΕΛΑΣ η υπόθεση Λεμπιδάκη

Τόσκας: Μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ΕΛΑΣ η υπόθεση Λεμπιδάκη

Ως μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Ελληνικής Αστυνομίας χαρακτήρισε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, την εξιχνίαση της απαγωγής του επιχειρηματία, Μιχάλη Λεμπιδάκη, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης της ΕΛ.ΑΣ για την πολύκροτη υπόθεση.

Ο κ Τόσκας έδωσε τα συγχαρητήρια στον αρχηγό και τα στέλεχη της ΕΛ.ΑΣ τονίζοντας ότι επρόκειται για μια «τέλεια επιχείρηση». «Η ΕΛ.ΑΣ έδειξε ότι έχει ικανά στελέχη. Αυτή την αστυνομία θέλουμε», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τόσκας.

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, χαρακτήρισε την επιχείρηση ως μάθημα για την αντιμετώπιση ανάλογων περιπτώσεων και επισήμανε την σκληρή δουλειά των αστυνομικών στην καθημερινή μάχη με το έγκλημα, κάτι που δείχνει ότι τα αποτελέσματα τςη ΕΛ.ΑΣ δεν είναι τυχαία.

«Οι Έλληνες πολίτες πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς όπου κι αν βρίσκονται. Είμαστε όλοι υπερήφανοι, όλος ο ελληνικός λαός, όλη η κοινωνία», είπε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ο αρχηγός της ΕΛΑΣ Κωνσταντίνος Τσουβάλας είπε ότι ήταν μια δύσκολη υπόθεση που η έκβασή της μεταδίδει στους Έλληνες πολίτες και στην ελληνική κοινωνία αισθήματα ανακούφισης. «Η ελληνική αστυνομία μπορεί να λειτουργήσει κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες αποτελεσματικά και υπεύθυνα. Είμαστε εδώ για να επιβραβεύσουμε τους συναδέλφους αστυνομικούς της Κρήτης που επί 6 μήνες οργάνωσαν και εκτέλεσαν με μεθοδικότητα την εξιχνίαση της υπόθεσης απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη» τόνισε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter