Τόσκας: «Προπαγανδιστικό τέχνασμα» τα περί γενικευμένης ανομίας

Τόσκας: «Προπαγανδιστικό τέχνασμα» τα περί γενικευμένης ανομίας

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, χαρακτήρισε «προπαγανδιστικό τέχνασμα», τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης περί γενικευμένης ανομίας.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα», σημείωσε πως τα υπόλοιπα κόμματα θα έπρεπε να εξετάσουν ποια ήταν επί των ημερών τους η κατάσταση στα θέματα ασφάλειας.

Ο κ. Τόσκας ανέφερε επίσης ότι τα στατιστικά της αστυνομίας δείχνουν ότι η κατάσταση έχει ηρεμήσει κατά πολύ, αν και όπως τόνισε «δεν θέλω να ισχυριστώ πως όλα γίνονται καλά».

Για τις παρεμβάσεις του «Ρουβίκωνα» και την επίθεση με μολότοφ στο A.T. Πεύκης ο αναπληρωτής υπουργός ανέφερε πως «για όποιον “διαβαίνει τον Ρουβίκωνα” της έννομης τάξης η αστυνομία επεμβαίνει. Από εκεί και πέρα, είναι δουλειά της Δικαιοσύνης να κρίνει το αξιόποινο ή μη των πράξεων».

Παράλληλα, σε ό,τι αφορά τη Δυτική Αττική και τα Εξάρχεια, επεσήμανε ότι έχει καταβληθεί μεγάλη προσπάθεια και έχει μειωθεί η παραβατικότητα και η εγκληματικότητα. Παραδέχθηκε ωστόσο ότι χρειάζεται αρκετός χρόνος για να αλλάξουν τα πράγματα στις «πολύ προβληματικές περιοχές».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter