Τόσος είναι και ο Παναγιωτόπουλος: Χυδαία επίθεση κατά Ράμμου και Βαξεβάνη – Δήλωσε στήριξη σ΄ αυτόν που τον αποκαλούσε «σαχλαμάρα»

Τόσος είναι και ο Παναγιωτόπουλος: Χυδαία επίθεση κατά Ράμμου και Βαξεβάνη – Δήλωσε στήριξη σ΄ αυτόν που τον αποκαλούσε «σαχλαμάρα»

Μετά τις πολιτικές γονυκλισίες του Κωστή Χατζηδάκη ήρθε η σειρά του Νίκου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος στο σημείο να κατηγορήσει την αξιωματική αντιπολίτευση για απόπειρα αποσταθεροποίησης της χώρας επειδή άσκησε το συνταγματικό της δικαίωμα να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας. Εξαπέλυσε επίθεση κατά του αδιάκριτου -όπως τον περιέγραψε- Χρήστου Ράμμου, ενώ χωρίς να έχει το σθένος να κατονομάσει τον Κώστα Βαξεβάνη, τον «φωτογράφησε» ως εκδότη με προσβάσεις σε «πράκτορες και πρακτορίσκους». Άσκησε κριτική στην ΕΥΠ, ενώ δήλωσε τη στήριξή του στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνο Φλώρο, ο οποίος -σύμφωνα με την έκθεση της ΕΥΠ- τον αποκαλούσε «σαχλαμάρα».

Στην αρχή της τοποθέτησής του, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ανέφερε ότι η πρόταση δυσπιστίας αποτελεί την ύστατη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ για να αποσταθεροποιηθεί η κυβέρνηση. «Και χωρίς να υπολογίζετε το κόστος αποσταθεροποίησης της χώρας, κάποιοι εδώ παίζουν τα ρέστα τους» είπε απευθυνόμενους στους βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κάνοντας λόγο για «λάσπη, και απόλυτη δηλητηρίαση του δημόσιου βίου».

«Όχι και τόσο διακριτικός ο Ράμμος»

«Κι όλα αυτά μας λέτε πρέπει να γίνουν στο όνομα της δικαιοσύνης. Ας γίνει δικαιοσύνη κι ας χαθεί ο κόσμος όλος. Στο όνομα της δικαιοσύνης διυλίζετε το Μαξίμου και καταπίνετε τον Μάξιμο. Ξέρετε ποιον Μάξιμο, έτσι; Αυτόν τον μάρτυρα – κλειδί» ανέφερε, παραθέτοντας τα αδικήματα. «Δυστυχώς, σε όλο αυτό υπάρχουν και βοήθειες. Βοηθά με τον τρόπο του ένας όχι και τόσο διακριτικός πρόεδρος ανεξάρτητης Αρχής. Ενώ μια άλλη ανεξάρτητη Αρχή, η ΑΠΔΠΧ σιωπά, είναι υπερβολικά διακριτική»ήταν η επίθεση που εξαπέλυσε κατά του προέδρου της ΑΔΑΕ.

Χυδαία επίθεση κατά Βαξεβάνη

Και συνέχισε εξαπολύοντας επίθεση κατά του εκδότη του Documento χωρίς να έχει το σθένος να αναφέρει το όνομά του: «Βοηθάνε και κάνα δυο εκδότες. Ένας από αυτούς εκτός από τη μανία του να ρίξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη, διαθέτει και ιδιαίτερες προσβάσεις στην πραμάτεια πρακτόρων και πρακτορίσκων σε λίστες και ονόματα παρακολουθήσεων».

Κριτική σε ΕΥΠ

Σε σχέση με την ΕΥΠ, η οποία υπάγεται στον πρωθυπουργό, ο κ. Παναγιωτόπουλος -παραδόξως άσκησε κριτική, λέγοντας: «Υλικό μιας υπηρεσίας που παρά την προσπάθεια της κυβέρνησης να εξορθολογίσει τον τρόπο λειτουργίας της, λαμβάνοντας τις απαραίτητες θεσμικές πρωτοβουλίες, μόνο Υπηρεσία που χειρίζεται ευαίσθητα θέματα που άπτονται της εθνικής ασφάλειας δεν θυμίζει».

Στήριξη σε αυτόν που τον έλεγε «σαχλαμάρα»

Έπειτα, επινόησε δήθεν προσπάθεια παραίτησης του Κων. Φλώρου επειδή το Documento αποκάλυψε την εξευτελιστική έκθεση Φλώρου, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τη στήριξη του στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ που τον αποκαλούσε «σαχλαμάρα». Αξίζει να παραταθεί ολόκληρο το παραλήρημα του υπουργού Εθνικής Άμυνας:

«Πριν από δύο εβδομάδες, στο πλαίσιο αυτού του συστήματος και συγκεκριμένα του συστήματος “παίζουμε τα ρέστα μας κι ό,τι βγει”, επιχειρήθηκε η πρόκληση κρίσης μέσω συγκεκριμένου δημοσιεύματος με πρόσβαση σε υλικό που περιέγραψα προ ολίγου. Ο στόχος ήταν να εξωθηθεί κάποιος σε παραίτηση. Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ή ο θιγμένος -υποτίθεται- υπουργός. Επειδή κάποιος, κάποτε έγραψε ότι κάποιος είπε κάποτε κάτι υποτιμητικό και απαξιωτικό γι΄ αυτόν.

»Στόχος, όμως, κατέστησαν οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας. Και σας ρωτώ: Έχετε την εντύπωση ότι μετά από 3 χρόνια δουλειάς και συνεργασίας, μετά από τρία χρόνια που περάσαμε από την φωτιά κυριολεκτικά, δεν γνωρίζει ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ποιος είναι ο υπουργός και ο ΑΓΕΕΘΑ ποιος είναι ο υπουργός; Ότι η οποιαδήποτε σχέση μας καθορίζεται από κάτι που έγραψε κάποιος κάποτε ότι είπε κάποιος άλλος; Και αυτό είναι όλο; Δεν το γνωρίζετε; Αυτήν την εντύπωση έχετε;

»Δεν καταλαβαίνετε ότι εδώ ο καθένας μας καλείται να λειτουργήσει στο ύψος του θεσμικού του ρόλου και οι δύο από κοινού μαζί για το κοινό καθήκον. Που δεν είναι άλλο από την ισχυροποίηση των Ενόπλων Δυνάμεων και άρα μια πιο ισχυρή Ελλάδα. Τα βάλαμε, λοιπόν, κάτω, εξηγηθήκαμε, συμφωνήσαμε και συνεχίζουμε. Συνεχίζουμε το έργο μας. Όσο δηλώνω όλο αυτό τον καιρό ότι στηρίζω την στρατιωτική ηγεσία άλλο τόσο η στρατιωτική ηγεσία δηλώνει ότι στηρίζει εμένα. Και μαζί προχωράμε και αμφότεροι απολαμβάνουμε της εμπιστοσύνης του πρωθυπουργού»

Δείτε τα video:

Διαβάστε επίσης:

Πιερρακάκης για καταγγελία Ραγκούση: Γιατροί και φαρμακοποιοί… φταίνε για το Predator

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: «Κυβέρνηση και Τασούλας ευτελίζουν τη Βουλή των Ελλήνων»

«Βόμβα» Ραγκούση για Predator: Αποκάλυψε επιμόλυνση πολίτη με sms για υπενθύμιση δόσης εμβολίου – «Να απαντήσει ή να παραιτηθεί ο Πιερρακάκης»

Παππάς σε ΝΔ: «Είστε κόμμα παρακολουθητών και παρακολουθημένων – Ένας δεν βρέθηκε να παραιτηθεί»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter