Τότεναμ: Βρήκε 48 οπαδούς της που πούλησαν εισιτήρια παρά την απαγόρευση σε φίλους του Ερυθρού Αστέρα!

Τότεναμ: Βρήκε 48 οπαδούς της που πούλησαν εισιτήρια παρά την απαγόρευση σε φίλους του Ερυθρού Αστέρα!

Εκεί είναι Αγγλία, δεν είναι Βαλκάνια. Η Τότεναμ μετά από ενδελεχή έρευνα ανακάλυψε ποιοι πούλησαν παράνομα εισιτήρια για τον αγώνα της στον 2ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ (στον οποίο μετέχει και ο Ολυμπιακός) με τον Ερυθρό Αστέρα.

Πρόκειται για 48 οπαδούς της, όλοι τους μέλη του κλαμπ «One Hotspur» και τους οποίους αναμένεται να τιμωρήσει αυστηρά, με τη σχετική ανακοίνωση να αναμένεται εντός των προσεχών ημερών .

Ως γνωστό, η UEFA είχε τιμωρήσει τον Ερυθρό Αστέρα, με απαγόρευση παρουσίας των οπαδών του στον αγώνα του Λονδίνου, καθώς είχαν δημιουργήσει ρατσιστικό επεισόδιο σε αγώνα των προκριματικών που έγινε στη Φινλανδία τον Ιούλιο. Παρά την απαγόρευση, στον αγώνα με την Τότεναμ βρέθηκαν περισσότεροι από 200 οπαδοί της σερβικής ομάδας που μπήκαν στο γήπεδο κανονικά με εισιτήρια. Η Πειθαρχική επιτροπή της UEFA που ασχολήθηκε με την υπόθεση περίμενε πρώτα τα αποτελέσματα της έρευνας των Λονδρέζων και σύντομα αναμένεται η απόφαση της για το θέμα, με τον Αστέρα να κινδυνεύει με νέα καμπάνα αλλά και την Τότεναμ να περιμένει κάποιο πρόστιμο.

Να σημειωθεί πάντως, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που οργανωμένοι οπαδοί των «πετεινών» βρίσκουν ευκαιρία να κερδοσκοπήσουν σε σημαντικό αγώνα της ομάδας τους. Τον περασμένο Μάιο, παραμονές του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, Λίβερπουλ-Τότεναμ στη Μαδρίτη, τρεις φίλοι της ομάδας προσπάθησαν να βγάλουν κέρδος με μεταπώληση εισιτηρίων του τελικού σε πλατφόρμα εισιτηρίων στο διαδίκτυο. Όμως η Τότεναμ τους «έπιασε», ακύρωσε τα εισιτήρια τους και τους απαγόρευσε την είσοδο στον τελικό…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter