Tότεναμ: Σοκ στο γήπεδο από την εξάρθρωση αγκώνα του γκολκίπερ Γιορίς (Video)

Tότεναμ: Σοκ στο γήπεδο από την εξάρθρωση αγκώνα του γκολκίπερ Γιορίς (Video)

Σοκ προκάλεσε στη φίλαθλη κοινή γνώμη της Αγγλίας ο σοβαρός τραυματισμός του Ούγκο Γιορίς, ο οποίος έπαθε εξάρθρωση αγκώνα και θα μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης.

Ο αρχηγός της Τότεναμ και της Εθνικής Γαλλίας τραυματίστηκε στο 2ο λεπτό του σημερινού αγώνα των «πετεινών» με τη Μπράιτον, προσπαθώντας να διορθώσει το δικό του λάθος από το οποίο προήλθε το πρώτο γκολ των γηπεδούχων (3-0).

«Τα νέα δεν είναι καλά», ομολόγησε ο προπονητής της ομάδας Μαουρίσιο Ποτσετίνο, την ίδια ώρα που ο Γιορίς μεταφερόταν σε νοσοκομείο με ενέσεις μορφίνης για να αντέξει τον πόνο.

Ο Γάλλος έπεσε άσχημα και πλάκωσε το μπράτσο του, στην προσπάθειά του να μείνει όρθιος για να αποσοβήσει το γκολ. Aποχώρησε από το παιχνίδι με φορείο και φριχτούς πόνους, ενώ οι γιατροί του έδιναν οξυγόνο. Οι αρχικοί φόβοι για κάταγμα ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκαν.

Στον δεύτερο αγώνα με τον Ολυμπιακό για το Champions League, στο Λονδίνο, τα δοκάρια της Τότεναμ (που και σήμερα είχε κάκιστη απόδοση) θα υπερασπιστεί εκτός απροόπτου ο Αργεντινός Πάολο Γκασανίγκα.

Δεν είναι απίθανο να υπάρξει ακόμη και αλλαγή στη θέση του προπονητή, αφού η ήττα από την Μπράιτον σημειώθηκε τέσσερις μέρες μετά τη συντριβή από τη Μπάγερν (2-7) και μία εβδομάδα μετά τον αποκλεισμό από την Κόλτσεστερ, ομάδα Δ’ κατηγορίας, για το Καραμπάο Καπ.

https://www.youtube.com/watch?v=aG2VURUtm-c

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter