Του Άδωνη του φταίνε (πάλι) Documento, Βαξεβάνης, Χατζηνικόλας (Video)

Του Άδωνη του φταίνε (πάλι) Documento, Βαξεβάνης, Χατζηνικόλας (Video)

Τον εαυτό του φρόντισε να ξεπεράσει, για ακόμα μία φορά, ο Άδωνης Γεωργιάδης, ο οποίος σε εμφάνισή του, μέσω Skype, στον τηλεοπτικό σταθμό Open δεν μπόρεσε να κρύψει το μένος του για το Documento, την ελεύθερη δημοσιογραφία και την έκφραση της αντίθετης άποψης γενικότερα.

Αρνούμενος να δεχτεί κριτική, για τα κυβερνητικά ολισθήματα στη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης, έστρεψε εκ νέου τα πυρά του, σε ένα ατέρμονο κρεσέντο ρεβανσισμού, κατά της εφημερίδας Documento και εναντίον του εκδότη Κώστα Βαξεβάνη και του δημοσιογράφου Δημήτρη Χατζηνικόλα ο οποίος συμμετείχε στη συζήτηση. Υπενθυμίζεται πως πριν από λίγο καιρό, ο Άδωνης Γεωργιάδης είχε απειλήσει ανοιχτά τον δημοσιογράφο του Documento με αγωγή

Όταν, λοιπόν, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων δέχτηκε κριτική από τον Δ. Χατζηνικόλα, επέλεξε να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα λέγοντας, μεταξύ άλλων, το εξής: «Όσο λοιπόν και να γκρινιάζει ο Βαξεβάνης, το Documento, ο Χατζηνικόλας και να κλαίγονται γιατί δεν πήραν λεφτά από τη διαφήμιση για το “Μένουμε Ασφαλείς”» και πρόσθεσε σε πιο έντονο ύφος, που μόνο σε υπουργό δεν αρμόζει: «Και καλώς δεν πήραν. Και ποτέ να μην πάρουν. Όσο και να κλαίγονται για τα λεφτά, η πραγματικότητα δεν αλλάζει», αναφορικά με τον αποκλεισμό της εφημερίδας από την κρατική διαφήμιση «Μένουμε Ασφαλείς» και «Μένουμε Σπίτι».

Εν συνεχεία, φρόντισε να πρωτοτυπήσει θέτοντας ένα ξεχωριστό… δίλημμα: «Στις περασμένες εκλογές ήξερε τι έγραφε ο Βαξεβάνης και τι έλεγα εγώ και ο ελληνικός λαός επέλεξε εμάς και όχι τον Βαξεβάνη. Ο κ. Χατζηνικόλας κλαιγόταν πάλι για τα λεφτά. Έχει καταντήσει και ολίγον κουραστικό σε κάθε κανάλι να κλαίγονται γιατί δεν πήραν λεφτά». 

Αμέσως μετά, έχασε εντελώς την ψυχραιμία του, αρνούμενος, προφανώς, να αποδεχτεί πως οφείλει να απαντά στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, τα… έβαλε με τη δημοσιογράφο Ντόρα Κουτροκόη και υποστήριξε: «για να κάνετε εσείς τηλεθέαση πρέπει να βγάλετε γκρίνια. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή πρέπει να φρενάρει λίγο» ενώ λίγο αργότερα είπε: «Εγώ τη δουλειά της τηλεοράσεως την ξέρω. Την έχω κάνει χρόνια. Ξέρω ότι η γκρίνια πουλάει, στην τηλεθέαση».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter