Του Άδωνι του φταίνε τώρα οι… ακροαριστεροί αρχαιολόγοι! (Video)

Του Άδωνι του φταίνε τώρα οι… ακροαριστεροί αρχαιολόγοι! (Video)

Είναι καθηγητής της Ιστορίας, καθηγητής Αρχαίων, οικονομολόγος, στατιστικολόγος, τηλεπωλητής, πολιτικός επιστήμων, αντιπρόεδρος και περιβαλλοντολόγος…

Τώρα έγινε και αρχαιολόγος, τύφλα να ‘χουν τα πτυχία (σκίστε τα!)

Αλλά κυρίως είναι αριστεροφάγος, υπερασπιζόμενος κάθε τι που κινείται στο χώρο των μεγαλοεπιχειρήσεων, μεγαλοεπενδυτών, δανειστών και δεν συμμαζεύεται.

Σίγουρα ο ακροδεξιός Άδωνις Γεωργιάδης δεν συμμαζεύεται, ιδιαίτερα μετά τη στήριξη που έλαβε από τον πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Και τώρα, αντί να αναλύσει την απόφαση του ΚΑΣ, που βέβαια δεν απαγορεύει καμιά επένδυση στο Ελληνικό, απλά εκεί στα 280 στρέμματα θα έχει μια μεγαλύτερη επιστασία, εάν και εφόσον, προτιμά να επιτεθεί στους αρχαιολόγους.

Κατά τον Άδωνι, οι αρχαιολόγοι τσάμπα έκατσαν στα θρανία και έφαγαν τα νιάτα τους. Δεν ενδιαφέρονται για τα αρχαία, αλλά είναι αριστεροί κατά των επενδύσεων….

Οπότε – κατά τον Άδωνι – ό,τι κι αν πουν είναι λάθος.

Βέβαια φάσκει και αντιφάσκει στην προσπάθειά του να καλύψει καλύτερα τον «επενδυτή», αφού κανείς δεν απαγόρευσε την επένδυση, κανείς δεν έδωσε εκ των προτέρων λύσεις.

Απλά, για τον Άδωνι, ίσως θα ήταν καλύτερα, αν τα βρουν, να τα θάψουν ή –ρε παιδί μου- να κάνουν τα στραβά μάτια.

Αν βρουν και κανένα αμφορέα, ας τον κάνουν μπιμπελό…

Ποτ πουρί του Αδώνιδος:

  • Εάν η ιδέα είναι πως επειδή έχουμε αρχαία, δεν μπορούμε να χτίσουμε τίποτα, αυτή η χώρα πρέπει να μείνει έρημη.
  • Πώς μπορούμε να συνδυάσουμε τα αρχαία ως περηφάνια και πολιτιστική κληρονομιά; Όπως κάναμε στο μουσείο της ακρόπολης, στο μετρό και σε πολλά άλλα μέρη.
  • Οι αρχαιολόγοι (…) δεν ενδιαφέρονται για τα αρχαία. Αυτοί είναι μια ομάδα της άκρας αριστεράς – ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων ελέγχεται από την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, έχουν διακηρυγμένες θέσεις κατά των επενδύσεων, θεωρούν ότι το Ελληνικό είναι ξεπούλημα και χρησιμοποιούν τα αρχαία για να σταματήσουν την επένδυση.

Απολαύστε το βίντεο που ακολουθεί:

http://www.dailymotion.com/video/x63a3zq

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter