«Του αξίζει η θανατική ποινή» λένε οι συγγενείς του μακελάρη της Νέας Ζηλανδίας

«Του αξίζει η θανατική ποινή» λένε οι συγγενείς του μακελάρη της Νέας Ζηλανδίας

Συγκλονισμένη είναι η οικογένεια του Αυστραλού μακελάρη, Μπρέντον Τάραντ για την αποτρόπαια πράξη του.

Η μητέρα του 28χρονου, Σάρον Τάραντ δασκάλα στο επάγγελμα και η αδελφή του, Λώρεν, έχουν τεθεί υπό αστυνομική προστασία και δεν έχουν καμία επικοινωνία, ούτε καν μέσω κινητού τηλεφώνου, με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Η ξαδέρφη του, Ντόνα Κοξ από τη Νέα Νότια Ουαλία της Αυστραλίας, «νιώθει πόνο» για τη συγγένειά της με τον 28χρονο.

Ο Μπρέντον Τάραντ «δεν θα καταλάβει ποτέ τις ολέθριες επιπτώσεις που είχαν οι αποτρόπαιες πράξεις του για τους γονείς του στην πόλη τους, το Γκράφτον», είπε η Κοξ σε εκπομπή του αυστραλιανού δικτύου 7 News.

«Είναι απίστευτο αυτό που υποχρεώνει την οικογένειά του να περάσει… Προέρχεται από μια πολύ αξιοσέβαστη οικογένεια, η μάνα του, ο πατέρας του έχαιραν ιδιαίτερης εκτίμησης στην τοπική κοινωνία. Δεν τον μεγάλωσαν έτσι, αλλά εγώ δεν είμαι εδώ για να υπερασπιστώ. Αν μπορούσα θα τον ρωτούσα γιατί. Πώς μπόρεσες να το κάνεις αυτό; Έχουμε να κάνουμε μ’ ένα διεστραμμένο μυαλό, για να μπορέσει να κάνει κάτι τέτοιο», είπε.

Διαβάστε επίσης: «Συντετριμμένη» δηλώνει η οικογένεια του μακελάρη της Νέας Ζηλανδίας

Παράλληλα, η ξαδέλφη του αποκάλυψε ότι όταν ήταν μικρός ο 28χρονος είχε εμμονή με τα όπλα και τα βίαια βιντεοπαιχνίδια.

«Ξέρω τι του αξίζει. Του αξίζει η θανατική ποινή γι’ αυτό που έκανε. Πονάει, βέβαια, που το λέω γιατί είναι συγγενής μου», λέει η εξαδέλφη του.

Η γιαγιά του, Μαρί Φιτζέραλτν είπε ότι προσπαθεί ακόμη να συνειδητοποιήσει τι συνέβη. «Είναι τόσο πολλά αυτά που συνέβησαν, να κάνει τέτοια πράγματα μέλος της οικογένειάς μας», είπε συντετριμμένη η 81χρονη στο δίκτυο Nine News. «Είπαν στα ΜΜΕ ότι το σχεδίαζε καιρό, άρα προφανώς δεν ήταν καλά στα λογικά του», είπε ζητώντας συγνώμη εκ μέρους της οικογένειας.

Ο θείος του Μπρέντον Ταράντ, Τέρι Φιτζέραλντ, δήλωσε πως η οικογένεια έμαθε για τις επιθέσεις στο Κράιστσερτς από την τηλεόραση. «Στην αρχή, είπα ‘Όχι, δεν είναι δυνατόν’, όμως στη συνέχεια είδα τη φωτογραφία του», είπε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter