Του Μπάμπη Παπαδημητρίου ευτυχώς δεν του αρέσει το Documento!

Του Μπάμπη Παπαδημητρίου ευτυχώς δεν του αρέσει το Documento!

O άλλοτε «αντικειμενικός» και «αμερόληπτος» δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ και νυν βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου ο οποίος έχει αποδείξει άπειρες φορές στην μακροχρόνια πορεία του στη δημοσιογραφία πως διαθέτει αυστηρά δημοσιογραφικά κριτήρια, ασχέτως αν κατά καιρούς έχει ξεχαστεί «ξεπλένοντας» τη Χρυσή Αυγή και επιστρατεύοντας εκφράσεις και υπονοούμενα πεζοδρομίου, δεν μπορεί να κατατάξει το “Documento” στα δημοσιογραφικά όργανα.

«Το Documento έχει ακολουθήσει μια τακτική που δεν χαρακτηρίζεται δημοσιογραφική» ανέφερε χαρακτηριστικά κατά τη συνέντευξή του την Τετάρτη το βράδυ στο Kontra24, ο βουλευτής της ΝΔ – μάλλον διότι το Documento ευτυχώς ακολουθεί τη δική του πορεία αποκαλύπτοντας την αλήθεια και όχι γλύφοντας και χαδεύοντας αυτιά –  κάτι που δεν έχει συνηθίσει όπως φαίνεται ο κ. Παπαδημητρίου.

Ερωτηθείς για την τακτική που ακολουθείται από την κυβέρνηση των «αρίστων» να «φιμώνει» κάθε μέσο που γράφει κάτι που δεν είναι αρεστό στο Μαξίμου, με το Documento πρώτο και καλύτερο, όπως συνέβη και στη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, αφού αρχικά τα έριξε στον κυβερνητικό εκπρόσωπο λέγοντας πως εκείνος αποφασίζει ποιος θα κάνει ερώτηση στη συνέχεια άρχισε να βγάζει χολή για την εφημερίδα λέγοντας πως πρέπει να αλλάξει συμπεριφορά.

«Το Documento πρέπει να αλλάξει τρόπο συμπεριφοράς. Εγώ δεν τη κατατάσσω στα δημοσιογραφικά όργανα, δεν θεωρώ καθαρή δημοσιογραφία αυτό που γίνεται» είπε αποφεύγοντας να απαντήσει φυσικά αν θεωρεί δημοσιογραφία το ανύπαρκτο σάιτ του Μένιου Φουρθιώτη το οποίο η κυβέρνηση είχε εντάξει στη λίστα Πέτσα σκορπώντας απλόχερα χιλιάρικα.

«Δε θέλω να πω που το κατατάσσω. Όταν θα δω να κάνετε τη δουλειά όπως είναι τα δικά μου δημοσιογραφικά κριτήρια εδώ είμαι να αλλάξω τη γνώμη μου» είπε αναφερόμενος στον αρχισυντάκτη του Documento, Δημήτρη Χατζηνικόλα ο οποίος δεν έλαβε επίσης καμία απάντηση όταν ρώτησε τον Μπάμπη Παπαδημητρίου να πει ένα θέμα της εφημερίδας που δεν του άρεσε.

«Δεν είναι της ώρας… δεν είναι εκεί το θέμα… έχετε βγει από την οδό της ανοικτής δημοσιογραφίας» είπε.

Το κερασάκι ήρθε στο τέλος όταν ο Μπάμπης Παπαδημητρίου έφτασε στο σημείο να πει στο Δημήτρη Χατζηνικόλα πως στη θέση του δεν θα πήγαινε στη Θεσσαλονίκη.

Ευτυχώς που το Documento δεν αρέσει τελικά στον κ. Παπαδημητρίου και δεν συνάδει με τα δημοσιογραφικά του κριτήρια!

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter