Του Θεοχάρη (μάλλον) του έφταιγε η ποιότητα των τεστ στον Τουρισμό…

Όλοι το είχαμε τούμπανο και ο Θεοχάρης κρυφό καμάρι…

Και ενώ άνοιξαν τα σύνορα στον τουρισμό, και κάθε μέρα άλλαζαν άποψη αλλά δεν άκουγαν τις συστάσεις των ειδικών για τεστ σε όλους, τώρα ο υπουργός Τουρισμού και πρόεδρος της Περιφερειακής Επιτροπής Ευρώπης του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης βρίσκει θετική τη σύσταση «τεστ για όλους» τους τουρίστες.

Εκτός κι αν τα τεστ το καλοκαίρι που πέρασε τα ήθελαν για στατιστικούς λόγους και όχι για να προφυλάξουν τη δημόσια υγεία...

Ο ίδιος βρίσκεται στις Βρυξέλλες στο πλαίσιο επίσκεψης αντιπροσωπείας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού υπό τον γενικό γραμματέα Ζουράμπ Πολολικασβίλι.

«Η φετινή χρονιά ήταν μια δύσκολη χρονιά, μια ελπιδοφόρα όμως χρονιά και μια χρονιά στην οποία θα πρέπει να ξαναδούμε τους κοινούς κανόνες για να θέσουμε τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο τουριστικό μέλλον από την επόμενη χρονιά» είπε ο Χάρης Θεοχάρης και προσέθεσε ότι «πρέπει τώρα να σχεδιάσουμε με τα νέα εργαλεία που έχουμε στα χέρια μας, με τα πιο γρήγορα και αξιόπιστα πια τεστ τη νέα τουριστική χρονιά γιατί δεν μπορεί να ξαναζήσουμε και το 2021 μια χρονιά όπως το 2020».

Το ότι υπήρχαν τεστ και πριν από 3-4 μήνες και όλοι φώναζαν για να γίνονται σε όλους, ίσως είναι μια μικρή λεπτομέρεια για τον υπουργό που μάλλον «καπελώθηκε» από αποφάσεις και επιχειρηματικά συμφέροντα άλλου επιπέδου...

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.