Τουπόλεφ: Οι πρώτες συγκλονιστικές φωτογραφίες από τα συντρίμμια

Τουπόλεφ: Οι πρώτες συγκλονιστικές φωτογραφίες από τα συντρίμμια

Υπάλληλοι των υπηρεσιών ερευνών ανασύρουν τμήμα του αεροσκάφους έξω από την πόλη Σότσι, ενώ εντοπίστηκε και το ένα από τα μαύρα κουτιά. Το Κρεμλίνο πάντως έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας.

Οι πρώτες συγκλονιστικές φωτογραφίες από τα συντρίμμια της ατράκτου του ρωσικού Τουπόλεφ που έπεσε στη Μαύρη Θάλασσα δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα από τη Μόσχα και το αρμόδιο υπουργείο ερευνών.

Υπάλληλοι των υπηρεσιών ερευνών ανασύρουν τμήμα του αεροσκάφους έξω από την πόλη Σότσι, ενώ εντοπίστηκε και το ένα από τα μαύρα κουτιά.




Σε άλλη φωτογραφία, δύο υποβρύχια βρίσκονται στην προβλήτα, έτοιμα να συμμετάσχουν στις έρευνες ανεύρεσης των πτωμάτων και των τμημάτων της ατράκτου.

Το Κρεμλίνο πάντως έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας για το τραγικό δυστύχημα όπου σκοτώθηκαν συνολικά 92 άτομα, μεταξύ των οποίων πάνω από εξήντα μέλη της φημισμένης χορωδίας των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Σταματούν όλες οι πτήσεις αεροσκαφών τύπου TU-154

Οι ρωσικές αρχές ανακοίνωσαν τη διακοπή των πτήσεων όλων των αεροσκαφών τύπου TU-154 μέχρι την εξακρίβωση των αιτίων της πτώσης του ρωσικού αεροσκάφους στη Μαύρη Θάλασσα, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων INTERFAX.

Περισσότερα για τις έρευνες ΕΔΩ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter