Τουρκία: Αποθέωσαν την αποστολή της Φενέρ μετά το άγριο ξύλο – «Από πού πηγάζει τέτοιο μίσος;» (Video)

Τουρκία: Αποθέωσαν την αποστολή της Φενέρ μετά το άγριο ξύλο – «Από πού πηγάζει τέτοιο μίσος;» (Video)

Με συνθήματα, καπνογόνα και χορό υποδέχθηκαν οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε την αποστολή της ομάδας μετά το «διπλό» στην έδρα της Τράμπζονσπορ και τις σκηνές πολέμου που συνέβησαν στον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του ματς, όταν οι παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας ήρθαν στα χέρια με τους οπαδούς των γηπεδούχων.

Διαβάστε επίσης: Σκηνές χάους στο γήπεδο της Τράμπζονσπορ – Εισβολή οπαδών και άγριο ξύλο με τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε (Videos)

Προπονητής Φενέρμπαχτσε: «Δεν προκαλέσαμε»

«Δεν προκαλέσαμε ούτε στιγμή», δήλωσε στα ΜΜΕ ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, Ισμαήλ Καρτάλ, για τα όσα συνέβησαν μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

«Από το πρώτο ημίχρονο μάς πετούσαν αντικείμενα, πλαστικά αλλά και μεταλλικά μπουκάλια. Ένα από αυτά προσγειώθηκε στο κεφάλι μου, κάποια άλλα στο σώμα μου, ενώ τραυματίστηκαν και συνεργάτες μου. Όμως δεν προκαλέσαμε ούτε στιγμή. Ούτε και πέσαμε κάτω για να οδηγήσουμε σε διακοπή το παιχνίδι. Ίσα-ίσα θέλαμε να συνεχιστεί το ματς και μείναμε στον αγωνιστικό χώρο», σημείωσε.

«Όταν είχαμε χάσει από την Τραμπζονσπόρ στην 22η αγωνιστική δεν τους πείραξε κανείς που πανηγύριζαν, είναι δικαίωμα αυτό για κάθε ποδοσφαιριστή. Το γιόρτασαν και έφυγαν χωρίς πρόβλημα από το γήπεδο. Γιατί να συμβαίνει αυτό σε μας τώρα; Δεν καταλαβαίνω από πού πηγάζει αυτό το μίσος, όταν δεν υπάρχει κάποια αντιπαλότητα μεταξύ των ομάδων μας. Δεχόμασταν αντικείμενα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο διαιτητής έπρεπε να το διακόψει, αλλά δεν το έκανε, πήγε να το τελειώσει κάτω από αυτές τις συνθήκες.

Είμαστε όλοι άνθρωποι που ζούμε σε αυτή τη χώρα, αυτά τα φαινόμενα πρέπει να τελειώσουν! Πρώτη φορά στη ζωή μου βιώνω κάτι τέτοιο. Έχω ένα πρήξιμο στο κεφάλι, αλλά δεν με ενοχλεί. Είμαι άνθρωπος που μεγάλωσα στο δρόμο. Δεν πρόκειται να κάνω τον τραυματία για να διακοπεί το παιχνίδι, αν και θα μπορούσα να το κάνω. Αλλά δεν είμαι τέτοιος. Πρέπει να σκεφτούμε όλοι καλά τι συνέβη και να μην ξαναγίνει», συμπλήρωσε ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε.

Διαβάστε επίσης: Αργεντινή: Κατέρρευσε ποδοσφαιριστής λόγω επιληπτικής κρίσης – Διεκόπη το ματς Εστουδιάντες-Μπόκα (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter